Alexandra Stan, din nou în necaz

444
2
Alexandra Stan, din nou în necaz - alexandrastan31371850996-1390406587.jpg
Anul 2013 a marcat cea mai tristă perioadă din viața Alexandrei Stan (25 de ani). Cariera înfloritoare a artistei s-a dus pe apa sâmbetei, vara trecută, după ce a fost bătută măr de managerul ei, Marcel Prodan. Acest episod violent, generat de neînțelegerile financiare, a afectat-o atât pe celebra cântăreața, dar și pe tatăl ei.


George Stan a suferit în urmă cu aproape patru ani un infarct, însă starea lui de sănătate a început să se degradeze iarăși, în clipa în care și-a văzut copila cu ochii cât cepele și plină de vânătăi. Bărbatul devenise dependent de medicamente pentru inimă și mergea tot timpul la medic, pentru control. În utlimele luni, însă, au apărut complicații și mai mari, iar tatăl Alexandrei Stan a hotărât să vină de urgență la un spital din București, pentru investigații. Medicii l-au găsit într-o stare critică și au hotărât să-l opereze, scrie click.ro.




Comentează știrea

koko
28 ianuarie 2014
bai feministelor!

nesimtite mai sunteti! cine a inceput paruiala aia? ce mari leziuni a avut protejata voastra? daca tatal ei era bolnav, de ce a instigat-o continuu impotriva impresarului? hai ca incepeti sa deveniti si voi madanezofile in logica si comportament. Cand o sa spuneti si adevarul despre relatia celor 2 protagonisti? Ruuuuuuuusine!

Bașpunar
16 februarie 2014
Destrăbălare, desfrânare, minciună, ...

Alexandra Stan, desfrânarea, (în latină luxuria) dăunează grav sănătății! Respectul pentru viața privată nu înseamnă dreptul la destrăbălare, desfrânare, minciună, ...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Monden : Cu cât "se vinde"  Alexandra Stan pe Internet
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Monden : "E pătimașă atunci când iubește!"
Pagina a fost generata in 2.2372 secunde