Mai multe ştiri online:

Alexandra Stan a luat decizia mult așteptată

Ştire online publicată Marţi, 10 Decembrie 2013. Autor: Cuget Liber Online.
După o pauză de șase luni, timp în care s-a refăcut fizic și psihic, Alexandra Stan a decis să revină pe scenă și nu oriunde și oricând, ci chiar în noaptea de Revelion.

Alexandra a suferit un șoc emoțional după ce fostul ei impresar Marcel Prodan a băgat-o, în luna iunie, în spital, transformând-o în sac de box. Dacă rănile fizice au trecut relativ repede, cu niscaiva pilule, solista a avut nevoie de șase luni pentru a le drege și pe cele psihice. Alexandra a fost invitată să cânte la Sibiu, de Revelion, la un show în aer liber și, după ce s-a gândit la ofertă preț de câteva zile, a acceptat.

Dacă nu se răzgândește, căci în ultima vreme a dat dovadă de neseriozitate, fanii ei o vor vedea într-un recital de zile mari, pe 31 decembrie, în cadrul spectacolului organizat în aer liber, în Piața Mare din Sibiu.

Alexandra le-a povestit prietenelor că se simte pregătită, după scandalul din vară cu fostul ei impresar și iubit Marcel Prodan, să urce din nou pe scenă și că noaptea trecerii dintre ani este cel mai benefic moment.

Potrivit apropiaților ei, vedeta stă lamentabil la capitolul finanțe, așa că este imperios necesar să revină în lumea muzicii.

Numele vedetei noastre este cunoscut în întreaga lume datorită piesei Million, iar scandalul în care a fost implicată i-a șocat pe fanii săi din străinătate, care, în această perioadă de refacere, i-au trimis încurajări, dar și invitații să suțină recitaluri, scrie libertatea.ro.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7349 secunde