Alex Velea și Antonia sunt împreună de un an

451
Alex Velea și Antonia sunt împreună de un an - alexvelea-1373458555.jpg
Povestea dintre Alex Velea și Antonia a început în urmă cu un an, când cei doi au devenit colegi, artista începându-și colaborarea cu HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley.

Gesturile dintre ei, faptul că mergeau împreună la concerte și ieșeau în oraș și în timpul liber au dat de bănuit, însă multă vreme n-au fost suspectați de vreo relație amoroasă, ci doar de o strânsă prietenie.

Mai mult, s-a vorbit la un moment dat de o posibilă relație între Antonia și DJ Speak One, un bun prieten de-al lui Velea.

Un apropiat al celor doi a ținut însă să facă lumină în această poveste.

"Antonia și Alex sunt împreună de un an. Acum, mulți dintre noi au făcut legătura între zvonurile de acum și cum se comportau ei încă de pe atunci. Totul s-a întâmplat în momentul în care Antonia a venit la HaHaHa Production. Însă mulți sunt uimiți că Alex părea să o iubească foarte mult pe soția lui. La început, Antonia era peste tot cu DJ Speak One și chiar au apărut zvonuri că ar avea o relație cu el. Probabil că ei i-a convenit situația, că avea un paravan și câteva luni bune a ascuns povestea cu Alex, zvonurile privindu-i pe cei doi apărând abia la începutul acestui an", a povestit o sursă din anturajul celor doi artiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Monden : Alex Velea, fără verighetă
Pagina a fost generata in 2.0804 secunde