Alex Velea și Antonia nu se mai ascund. Sărut pasional pe scenă

386
Alex Velea și Antonia nu se mai ascund. Sărut pasional pe scenă - alexveleasi-1373886040.jpg
Alex Velea și Antonia au decis vineri să-și dea dragostea pe față.

Cei doi au fost prezenți la Sibiu, la un concurs de frumusețe, unde au fost chemați pentru câte un recital.

La sfârșitul spectacolelor sus-ținute separat, opt bodyguarzi i-au ajutat să se reîntâlnească și să fugă împreună spre București.

Cei doi s-au sărutat în culise fără să se mai ferească de fanii și jurnaliștii prezenți, după care au tras câte o cântare.

Primul care a urcat pe scenă a fost Alex. Îmbrăcat cu o vestuță roz, artistul a dat tonul petrecerii, iar la jumătatea recitalului său a strecurat o bucată dintr-o melodie de-a Antoniei. "Asta e pentru fata frumoasă care vine să cânte după noi", a transmis Alex publicului. A mai cântat patru melodii, apoi a venit momentul ei. Iar cântărețul a ținut să îi fie aproape: a venit să o susțină, a luat-o după gât, a sărutat-o și s-au întreținut, glumind minute în șir.

După doar trei ani de căsnicie, Alex Velea și Ana Maria și-au spus "Adio". Cei doi s-au cunoscut în 2008, în stația de metrou Eroilor, s-au căsătorit în 2010 și, oricât de mult noroc i-ar fi purtat până acum numărul 13 artistului, anul 2013 i-a adus un divorț. "Alex Velea și Ana au divorțat deja, dar au decis să țină totul deocamdată secret", au declarat surse apropiate cuplului pentru ziarulring.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Monden : Alex Velea, fără verighetă
Pagina a fost generata in 3.5504 secunde