Află de ce o plătește Gigi Becali cu mii de euro pe Daniela Crudu

792
Află de ce o plătește Gigi Becali cu mii de euro pe Daniela Crudu - 165274danielacrudu64291400-1323441027.jpg
Finanțatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat că vrea să o plătească pe Daniela Crudu pentru a nu se mai întâlni cu atacantul Mihai Costea, considerând că relația dintre cei doi îi afectează jucătorului performanțele.
"Îi dau câteva mii și îi zic să nu se mai întâlnească cu el. Dacă îi dau 10.000, nici nu-i mai răspunde la telefon. Asta e periculoasă că, dacă se pune, toată echipa ți-o îndoaie într-o zi, praf ți-o face, nu trebuie să-și mai cheme prietenele. Crudu e periculoasă", a spus Gigi Becali, citat de Mediafax.
Finanțatorul stelist nu își face însă probleme despre o posibilă relație între mijlocașul Cristi Tănase și Mădălina Pamfile, eleva de la Liceul "Jean Monnet" care a apărut într-un pictorial Playboy.
"Care e problema? Are 18 ani aia, e mică, pitică. O îndoaie o dată Tănase, nu-i mai trebuie. Aia nu e o problemă. Termină cu ea, nu-i mai trebuie toată viața. O ia Tănase și o îndoaie ca pe o oaie. Voi n-ați văzut cum se îndoaie oile? Când le iau berbecii în coarne? Când pune Tănase coarnele pe ea... O îndoaie din vertebre. Aia e găină de Crevedia. Îi dă Tănase una, îi rupe coloana!", a spus Gigi Becali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu  a rămas fără permis
Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu are interzis la sex
Pagina a fost generata in 0.2092 secunde