Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, în pragul unei noi despărțiri?

317
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, în pragul unei noi despărțiri? - prigoanabahmuteanu-1369828146.jpg
De Paște, au hotărât să redevină o familie, dar situația este încă tensionată în cuplul Adriana Bahmuțeanu-Silviu Prigoană. Dovadă că relația lor stă sub semnul întrebării este și faptul că vedeta nu și-a mutat încă lucrurile în vila lui Prigoană. Bahmu și-a adus la soțul ei doar strictul necesar.


Surse din apropierea cuplului spun că, deși amândoi par să facă eforturi pentru a-și reconsolida relația, între Bahmu și Prigoană există tensiuni și discuții în contradictoriu. Ca o măsură de siguranță, probabil, Adriana nu și-a mutat în vila afaceristului toate lucrurile, ci și-a adus aici doar câteva haine și produse de machiaj. Celelalte lucruri au rămas în casa pe care aceasta a închiriat-o în perioada în care a fost despărțită de soțul ei și unde acum funcționează atelierul de croitorie pe care și l-a deschis de câteva luni.


Ciudat este faptul că, de curând, când au fost nași la un botez, Silviu Prigoană a dat de înțeles că i-a oferit cadou soției sale o mașină de lux, în valoare de 70.000 de euro. Apărută din senin în curtea vilei lui Silviu Prigoană, autoturismul a dispărut, însă, la fel de brusc. Aceleași surse pretind că limuzina a fost luată doar pentru un test-drive și că nu a fost nicidecum vorba de un cadou făcut lui Bahmu de soțul ei. Drept urmare, vedeta conduce în continuare o mașină mult mai ieftină, scrie clickvedete.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6718 secunde