Adrian Mutu, în prag de divorț?

168
Adrian Mutu, în prag de divorț? - 0282819mutuconsuelo0cfd715de9485-1394731680.jpg
După ce a avut un mariaj eșuat cu Alexandra Dinu, acum, pentru "Briliant" istoria pare să se repete. Ceea ce părea doar o speculație începe să prindă contur: Adi Mutu s-ar afla în fața unui nou divorț.


După ce a avut un mariaj eșuat cu Alexandra Dinu, acum, pentru "Briliant" istoria pare să se repete.
În cercul de prieteni al atacantului Petrolului vestea nu mai este o noutate, apropiații lui dezvăluind că de aproape două luni lucrurile ar fi terminate între el și Consuelo.


Dincolo de poveștile unor apropiați ai lui Adi, care, vrând, nevrând, l-au dat de gol, există și fapte concrete care întăresc ideea separării dintre ei.


În primul rând, și poate cel mai important aspect, este acela că Adi și soția lui nu s-ar mai fi văzut după sărbători.


Concret, din ianuarie, de când fotbalistul a venit în România și a semnat cu Petrolul. La momentul transferului său, căpitanul echipei prahovene mărturisea că familia va ajunge în România în cursul următoarelor zile.


"Voi sta la București, pentru că voi veni cu familia și cu copiii. Ei încă nu știu limba română, așa că trebuie să stăm undeva unde îi pot trimite la o școală internațională", a spus Mutu, la 14 ianuarie.


"Nu îmi place să vorbesc despre viața mea privată. Sunt minciuni și bazaconii. Jurnaliștii respectivi încearcă să mă divorțeze din 2008 și tot nu au reușit încă să o facă! Consuelo e în Republica Dominicană cu copiii, fata cea mică are niște probleme. Sunt singurele mele declarații pe seama acestui subiect, nu mai insistați! Eu am venit în România să joc fotbal, nu să pierd timpul cu minciuni de genul ăsta. Dacă divorțam, vă spuneam clar lucrul acesta, nu sînt genul care să mă ascund, doar mă știți. Consuelo este și va fi iubirea vieții mele! Repet, sînt niste prostii mai mari decît puteam să cred că se pot inventa în presa din România", a spus Mutu.


Sursa: www.showbiz.ro








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Decembrie 2013
Stire din Sport : Adrian Mutu revine la NAȚIONALĂ
Pagina a fost generata in 2.4987 secunde