Adrian Enache dezvăluie secretele unei relații de durată

309
Adrian Enache dezvăluie secretele unei relații de durată - adrianenache1351162626-1351202362.jpg
Artistul are foarte multe admiratoare și îi place să se bucure de atenția acestora pe scenă, chiar dacă în viața privată este omul unei singure femei.


La 46 de ani, Adrian Enache se consideră un tip spontan, romantic și adeptul relațiilor serioase și de lungă durată. Mai mult, unul din secretele sale este faptul că are "mereu textele la el".

"Cred că sunt omul momentului, am mereu textele la mine. E foarte important într-o relație să-i menții treaz mereu interesul partenerei tale. Sunt un romantic incurabil, de asta și relațiile mele sunt de durată, de la 10 ani în sus. Le dau gata cu melodiile, apoi... ce te faci, trebuie să fii mereu pregătit!", a mărturisit Adrian pentru Ring.

În ceea ce privește relația lui cu Iuliana Marciuc, cântărețul nu mai vrea să facă nimic public despre intimitățile lor.

"Prefer să nu ne mai expunem viața personală. Consider că în ultimii 18 ani s-a spus tot ce era de spus în relația asta și la toate posturile de televiziune, încât nu mai am nimic de adăugat", a explicat el. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3705 secunde