Adi Sînă și Anca Serea... căsătorie pentru publicitate?

224
Adi Sînă și Anca Serea... căsătorie pentru publicitate? - adisinaancaseres-1412116662.jpg
Febra nunților în secret pare să le fi cuprins pe vedetele dâmbovițene. Ieri, internetul a fost împânzit de imagini cu Adrian Sînă și iubita lui, Anca Serea, îmbrăcați în ginere și mireasă.

S o l i s t u l chiar a plusat, postând pe internet o astfel de imagine în dreptul căreia a scris simplu: "Cea mai frumoasă zi".

Cum protagoniștii nu au vrut să fie de găsit pentru a lămuri situația, toți s-au grăbit să-i felicite pentru că, în sfârșit, au făcut pasul cel mare după o relație de trei ani și doi copii. Însă, în realitate, cântărețul și știrista de la Prima TV nu șiau pus pirostriile.

Totul este un plan pus la cale de echipa solistului pentru a promova lansarea videoclipului piesei "M-ai dat gata", în care Adi joacă rolul unui crai, cu multe iubite la activ. Povestea are și un happyend, căci, la un moment dat apare "ea", jumătatea lui (interpretată de Anca), pe care Don Juanul o duce la altar. Cum piesa îi este dedicată iubitei sale, Sînă nici nu a conceput ca în clip să apară altcineva, iar Anca a acceptat cu greu să devină actriță de ocazie, scrie libertatea.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.022 secunde