Adevăratele motive ale despărțirii lui Teo Trandafir de soțul ei

1778
1
Adevăratele motive ale despărțirii lui Teo Trandafir de soțul ei - teotrandafir-1355842304.jpg
La mai puțin de un an de când s-au cunoscut pe internet și au hotărât să înceapă o viață nouă, care să le dea o nouă șansă, Teo și Constantin Iosef nu mai sunt împreună.


Povestea lor a început pe 28 decembrie și a continuat normal, rapid, departe de ochii lumii, până când au decis că e vremea să se căsătorească în văzul tuturor, în-tr-o ceremonie de vis, ce a avut loc la Buftea.

"Indiferent ce se întâmplă între doi oameni, iubirea e altceva. faptul că doi oameni hotărăsc să nu mai fie împreună nu înseamnă că nu se mai iubesc. Cuvintele pe care le spune sunt fondate, tind să cred asta, pentru că el ce spune așa e. Nu am avut nicio discuție în contradictoriu. L-a obosit lipsa mediului familiar lui, copiii. Știa că nu e bine pentru noi dacă se plângea. Aici au dus toate astea. Nu poate fi condamnat pentru că își iubește copiii și nu poate să stea fără ei. Părinții lui mi-au fost părinți și mie. Socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă. Adaptabilitatea e apanajul inteligenței, eu m-am adaptat situației de acum, altfel ar fi trebuit să mă blochez", a spus Teo la cancan tv.

"Nu fac altceva decât să îi respect opinia. Așa e mai bine, așa facem", a adăugat vedeta. 


Comentează știrea

NELU
19 decembrie 2012
la subiect

1. Grasa este. 2. Urata este. 3. Sexi nu este, dimpotriva, o preferi ca colega, vecina, gospodina .4. Desteapta este (ceea ce se pare ca nu este o calitate - mai bine era bloda si proasta). Tatal ei are dreptate si a spus adevaratul motiv, gasca de stors bani din ea.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Decembrie 2011
Stire din Monden : Teo vrea un tată pentru Maya
Luni, 12 Decembrie 2011
Stire din Monden : Teo Trandafir este aproape cheală
Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Teo Trandafir a demisionat din Parlament
Pagina a fost generata in 0.2461 secunde