Adelina și Cristi Chivu, despre viața de familie

624
Adelina și Cristi Chivu,  despre viața de familie - adelinacristichivu-1338989094.jpg
Îndrăgostiți ca în prima zi. Așa sunt soții Chivu, Adelina și Cristi, care au vorbit în exclusivitate pentru telespectatorii Realitatea TV despre viața lor de familie. Spun că se completează, își împart atribuțiile și își educă frumos cele două fete, Natalia și Anastasia.

Adelina spune că încă mai simte fluturi în stomac când își vede soțul. Cristi mărturisește că o iubește tot mai mult pe zi ce trece pe mama fetițelor sale.

"E bărbatul visurilor mele, asta nici nu se mai pune problema. Chiar de multe ori îi spuneam că este ciudat că ne-am găsit să ne potrivim și să ne completăm atât de bine". "Îmi place tot la ea. Îmi place că mă completează. Pe zi ce trece o iubesc tot mai mult", a spus Cristi.

Cristi și-a intrat foarte bine în rolul de tată. "Erau nopți în care el mergea cu mașina și 60 km încercând s-o adoarmă. Am încercat toate metodele", a spus Adelina. "Ne jucăm de-a tot felul de lucruri, mai puțin cu mingea. O dăm cu mâna, că e mai safe, să n-avem surpriza de a avea în adolescență idei trăsnite ca aceea de a juca fotbal", a declarat Cristi.

Soții Chivu nu se gândesc încă la un frățior sau surioară pentru cele două fete, Natalia și Anastasia. Adelina și Cristi s-au căsătorit în iulie 2008 și formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Mai 2012
Stire din Fun : Cerere în căsătorie
Pagina a fost generata in 0.3405 secunde