Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu, din nou împreună

1206
Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu,  din nou împreună - liviuadelina-1361278571.jpg
O vorbă din popor spune că dragostea învinge întotdeauna. Adelina Pestrițu și fostul soț, Liviu Vârciu, sunt exemplul concret. După multe despărțiri și lacrimi, cei doi formează din nou un cuplu. 


Atât Adelina, cât și Liviu Vârciu au fost invitați la botezul Mariei, fetița lui Pepe și a Ralucăi Pastramă. Cei doi nu s-au despărțit cu scandal și chiar au rămas amici după divorț și, cu toate că au zis de mai multe ori că nu le este bine împreună deși se iubesc, se pare că mai vor să dea o încercare sentimentelor.

Adelina Pestrițu a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care apare ținându-l de gât pe Vârciu, amândoi zâmbind frumos la cameră. Deși din fotografie nu reiese că ar vrea să se împace, ci mai degrabă că sunt prieteni buni, cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau, în parcarea localului în care a avut loc evenimentul. Mai mult, inspirați de bucuria părinților micuței Maria, Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu au părut încântați de apariția pe lume a unui copil.

"În curând, va trebui să fac și eu asta", a răspuns Adelina întrebărilor jurnaliștilor, curioși să afle dacă vrea un moștenitor. Surpriza a venit din partea lui Liviu Vârciu, care a declarat: "Dacă insistă la mine și îmi cere treaba asta, nu pot să o refuz..."

Totuși, privind împăcarea dintre ei, prezentatorul este încă circumspect: "Împăcarea nu va fi acum, va fi mult mai târziu, pentru că trebuie să uit niște lucruri".

Adelina Pestrițu a fost căsătorită un an cu Liviu Vârciu. Cei doi au divorțat în 2010, motivul principal fiind infidelitatea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Adelina Pestrițu, cu gândul tot la Vârciu
Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Cum a cerut-o Vârciu de soție  pe Adelina
Pagina a fost generata in 0.248 secunde