Adelina Pestrițu nu-l vrea pe Făt-Frumos!

168
Adelina Pestrițu  nu-l vrea pe Făt-Frumos! - adelinapestritu-1371830337.jpg
Adelina Pestrițu s-a întors din vacanța petrecută în Italia, unde s-a bucurat din plin de soare. Aceasta a fost invitată în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D, unde a povestit diverse lucruri.

Bruneta a explicat cum s-a distrat în Italia și cât de frumoși sunt italienii, recunoscuți pentru șarmul lor.

"Am fost într-o vacanță foarte scurtă în Italia și m-am bronzat cu cea mai bună prietenă a mea. Deși nu am cucerit nici un bărbat pe acolo, erau destule prăjiturici, dacă pot să le spun așa", a spus aceasta.

Chiar dacă a fost înconjurată de cei mai frumoși bărbați din lume, Adelina a mărturisit că nu a fost deloc tentată de aceștia, ci a preferat să se concentreze pe delicatesele culinare italienești.

"Dacă mi-ai pune în față un tiramisu, niște paste, o pizza și un bărbat musculos dat cu ulei, eu aș alege pizza. Așa că ce sens are să vorbim despre bărbați?", a declarat aceasta.

Frumoasa brunetă a dezvăluit și cum trebuie să fie bărbatul lângă care își dorește să îmbătrânească. "Îmi doresc un bărbat modest, responsabil cu el și cei din jur și să vrea o familie. Să fie foarte cald și romantic", a spus Adelina.

Aceasta a povestit că a mâncat din plin cât a fost în vacanță și s-a îngrășat, dar că nu vrea să mai țină regim după ce a încercat dieta Dukan.

"Am luat cam 1 kg și jumătate cât am stat în Italia. Mă cântăresc în fiecare zi, dacă stau acasă și de cinci-șase ori pe zi. La un moment dat m-am apucat de Dukan. După prima săptămână, perioada de atac, am simțit că mor. Am zis că dacă mai văd carne în viața mea, am să mor", a declarat bruneta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Adelina Pestrițu, cu gândul tot la Vârciu
Pagina a fost generata in 1.5567 secunde