Adelina Pestrițu, la psiholog

155
Adelina Pestrițu, la psiholog - adelinapestriu-1403505950.jpg
Adelina Pestrițu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Doi dintre bunicii ei au decedat în decurs de numai o săptămână, iar veștile au fost cutremurătoare pentru ea.

Prezentatoarea de la Kanal D și-a pierdut bunica din partea tatălui, pentru ca în urmă cu doar câteva zile, bunicul din partea mamei să treacă în neființă.

Deși pierderile au fost greu de acceptat, colegii Adelinei Pestrițu spun că ea a s-a dovedit a fi tare, nu s-a pierdut cu firea, interiorizându-și practic durerea. Mai mult decât atât, ea și-a continuat aparițiile TV, fără să lase la vedere faptul că suferă enorm cu cei doi oameni pe care i-a iubit foarte mult.

Totuși, se pare că Adelina nu a putut trece singură peste momentele grele, în ciuda faptului că încearcă să nu își arate niciodată suferința. Ea a postat pe Facebook un mesaj în care recunoaște că a vut nevoie de sprijinul unui psiholog, care probabil îi este și prieten, așa cum sugerează chiar ea. "Sunt momente în care pentru a putea merge mai departe ai nevoie de sprijinul unui specialist ... Un singur om mi-a readus zâmbetul pe buze, în cele mai grele momente din viața mea!", a scris Adelina.

În urmă cu 4 ani, Adelina a trecut prin lacrimi și durere. Atunci bunicul din partea tatălui brunetei a decedat la vârsta de 86 de ani, în urma unui infarct, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Ianuarie 2014
Stire din Monden : "Ești refrenul din viața mea!"
Pagina a fost generata in 2.578 secunde