Adelina Pestrițu distrează lumea la nunți, pe 2.000 de euro

376
Adelina Pestrițu  distrează lumea la nunți,  pe 2.000 de euro - adelina-1351599555.jpg
Frumoasa brunetă câștigă mult mai bine din alte joburi decât din televiziune. 


Nu se rușinează când vine vorba despre muncă! Pe lângă postul de prezentatoare de la Kanal D, Adelina Pestrițu prestează și alte joburi, cum ar fi cel de maestru de ceremonii la nunți. Bruneta înveselește invitații și pre-zintă momentele importante pentru miri cerând 2.000 de euro pe seară.

Iubitul ei, Răzvan Ispas, are o avere de milioane în conturi, însă pentru ca lumea să nu-i pună eticheta de "femeie întreținută", Adelina Pestrițu preferă să muncească.

Frumusețea, șarmul și faima i-au adus multe joburi în acest an și a onorat nenumărate evenimente, în urma cărora a încasat mii de euro. Pentru cei care nu știau, fosta nevastă a lui Liviu Vârciu nu se mulțumește doar cu leafa turcilor, de 4.000 de euro pe lună, ci are și alte venituri.

Spre exemplu, ea încasează în jur de 1.000 de euro pentru a fi prezentă la balurile bobocilor, apoi se adaugă și prezentările de modă pentru care solicită de la câteva sute de euro în sus și își rotun-jește veniturile cu alte 2.000 de euro pe seară, din nunți.

Încă de când a început sezonul nunților, în primăvară, Adelina a fost invitată în calitate de MC (maestru de ceremonii), fiind responsabilă cu atmosfera și prezentarea momentelor importante ale evenimentului: deschiderea, dansul mirilor, prezentarea formațiilor, furatul miresei sau intrarea tortului.

Cei care au avut-o pe Adelina maestru de ceremonii la nuntă au apreciat-o și au recomandat-o mai departe, și astfel se face că, până la sfârșitul anului, vedeta are agenda încărcată cu nunți.

"Pe lângă jobul de prezentatoare la Kanal D, îl am și pe cel de MC. Am fost chemată să întrețin atmos-fera de la evenimente mondene, cluburi, cafenele, baluri de boboci, până la nunți, inclusiv de romi, care mi s-au părut elegante, fastuoase! Îmi place și merg cu drag la astfel de evenimente, pentru că ador să văd oameni fericiți care spun «Da» pentru tot restul vieții!", a declarat Adelina Pestrițu, pentru Click!.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9452 secunde