Adelina Pestrițu, cu gândul tot la Vârciu

638
Adelina Pestrițu, cu gândul tot la Vârciu - sauimpacatsaunuliviuvarciusiadel-1357943590.jpg
Adelina Pestrițu nu trece peste relația pe care a avut-o cu Liviu Vârciu. Bruneta nu exclude o eventuală împăcare: "Nu vreau să mă mai ia gura pe dinainte". Atât Adelina Pestrițu cât și Liviu Vârciu au avut alte relații, mai mult sau mai puțin serioase, după ce au divorțat, însă nici în ziua de azi nu pot renunța unul la celălalt.


Vineri, într-un interviu acordat celor de la Libertatea, bruneta a vorbit din nou despre fostul ei soț și a recunoscut că sentimentele ei pentru acesta sunt încă puternice.

"Am renunțat să-mi fac planuri, pentru că întotdeauna m-am înecat ca țiganul la mal. (...) N-am de unde să știu dacă există șanse de împăcare cu Liviu. Deocamdată noi suntem prieteni, e o relație normală, frumoasă, dacă are nevoie de mine poate să mă sune la orice oră din noapte și îl voi ajuta, și cred că și invers e valabil. Nu vreau să mă mai ia gura pe dinainte, el este un om important în viața mea, este marea mea iubire, tocmai de asta m-am și căsătorit cu el. Odată ce faci pasul ăsta important, nu îl faci chiar cu oricine. (...) Amândoi suntem dificili și forțele de același fel se resping. Suntem încăpățânați, orgo-lioși, numai lucrurile rele se aseamănă", spune Adelina.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Cum a cerut-o Vârciu de soție  pe Adelina
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Monden : Liviu Vârciu are o nouă iubită
Pagina a fost generata in 0.307 secunde