Adelina Pestrițu are toate motivele s-o invidieze pe Ilinca Vandici!

318
Adelina Pestrițu are toate motivele s-o invidieze pe Ilinca Vandici! - ilinca10785eefe4df-1397127112.jpg
După ce Adelina Pestrițu și Liviu Vîrciu au divorțat, fostul component al trupei LA a lăsat de înțeles de câteva ori că mama lui nu prea a avut-o la suflet pe Adelina. Motivele? Nu sunt foarte clare: trecutul zbuciumat, poate, al brunetei, pe când aceasta activa ca dansatoare pe cuburi în Ibiza, certurile dese și neînțelegerile dintre ea și fiul ei sau pur și simplu comportamentul Adelinei? Oricare ar fi adevărul, oricum nu mai contează pentru doamna Vârciu, pentru că acum nu mai trebuie să dea ochii cu prezentatoarea de la Kanal D.


La ani distanță de la separare, prezentatorul și-a găsit fericirea în brațele Ilincăi Vandici, o altă frumusețe din peisajul monden mioritic, relație cu care doamna Vârciu se pare că este întru totul de acord.


Mai mult, a ținut să-i transmită un mesaj de felicitare în momentul în care aceasta a aflat că se iubește cu fosta lui Marica. "Eu sunt eu, băiatul mamei, am crescut la tara. Când mama a auzit ca sunt cu Ilinca mi-a dat primul ei mesaj și mi-a zis: "Bravo, mama! În sfârșit!" Pentru mine e foarte importanta treaba asta", a spus Liviu Vârciu, la Kanal D, scrie libertatea.ro.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7868 secunde