Adele se teme că poluarea îi afectează vocea!

632
Adele se teme că poluarea îi afectează vocea! - adele-1324218676.jpg
Adele a fost sfătuită de medici că Londra nu este tocmai orașul ideal pentru a locui, asta dacă vrea să își păstreze vocea! Se pare că nivelul ridicat de poluare din Londra i-ar putea afecta iremediabil corzile vocale, acesta fiind motivul pentru care Adele se va muta acum la țară.

Adele va părăsi locuința ei din Londra pentru a se muta la țară, în regiunea West Sussex. Doctorii i-au recomandat artistei să se ferească de mediile aglomerate, foarte poluate, care îi vor afecta iremediabil corzile vocale.

În prezent, Adele caută să cumpere o proprietate la țară în valoare de 2 sau 3 milioane de euro, iar cel mai devreme la începutul anului viitor artista se va muta acolo definitiv.

Adele a fost nevoită să-și anuleze ultimul segment din turneul ei mondial pentru că suferea de hemoragie a corzilor vocale. După câteva teste, medicii au observat noduli pe corzile vocale ale artistei, iar pentru a-și reveni ea a fost supusă unei operații foarte grele și periculoase. Intervenția chirurgicală a fost realizată în Anglia de același medic american care l-a operat și pe Steven Tyler, solistul formației Aerosmith.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 Octombrie 2011
Stire din Social : Criza a salvat Marea Neagră!
Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Sănătate : Cum ne afectează poluarea sănătatea
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Social : Moare Marea Neagră
Pagina a fost generata in 1.8817 secunde