Mai multe ştiri online:

Adele s-a despărțit de iubitul ei

Ştire online publicată Luni, 29 Decembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
E una dintre cele mai de succes cântărețe din lume, dar nu are deloc norosc în dragoste! Cântăreața Adele (26 ani) s-a despărțit de iubitul ei, Simon Konecki (40 ani), scrie spynews.ro.


Adele și Simon Konecki au luat o pauză și, de câteva luni, nu mai locuiesc împreună. Potrivit unui prieten din anturajul artistei britanice, Adele și partenerul ei de viață, cu care are un fiu, Angelo, în vârstă de doi ani, s-au văzut doar de câteva ori în ultimele două luni.

"Nu este clar dacă s-au despărțit oficial, dar în mod cert ei nu mai locuiesc împreună. Simon s-a mutat înapoi în apartamentul său de burlac, iar acest detaliu nu pare să fie benefic pentru relația lor", a dezvăluit sursa citată, pentru Daily Mail.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8263 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.711 secunde