Adela Popescu și Radu Vâlcan vor un Crăciun în familie

510
Adela Popescu și Radu Vâlcan vor un Crăciun în familie - adelapopescuraduvalcan1355931019-1355964580.jpg
Adela Popescu a început și ea pregătirile de Sărbători. Alături de Radu Vâlcan își va vizita părinții, iar de revelion va avea de onorat mai multe concerte alături de DJ Project. 


În privința relației cu Radu, Adela susține că lucrurile mărunte sunt cu adevărat importante.

"Ne răsfățăm petrecând timp împreună, fie mergem la film, fie facem treabă prin casă, deschidem o sticlă de vin, gătim, ne jucăm cu cățeii noștri, cumpărăm tablouri, perdele... De Sărbători, vom împodobi și noi casa, vom face un brăduț, iar în preajma Crăciunului vom merge la Susani și vom petrece cu familia mea. Îmi doresc ca Moș Crăciun să-mi aducă lucruri concrete, obiecte de care am nevoie, pentru că de sănătate și înțelepciune se ocupă Dumnezeu, nu Moș Crăciun", a mărturisit artista.

În privința mâncărurilor, Adela recunoaște că nimic nu se compară cu preparatele făcute de mama ei.

"O să mănânc sarmale, salată de boeuf, șorici, carne de porc și murături, nimic nu poate fi mai bun. Gătesc și eu uneori, dar preparatele acestea n-au nicăieri gustul ca la mama acasă. În perioada dintre Crăciun și revelion voi avea concerte, de Anul Nou voi cânta, iar în primele zile din ianuarie sper să reușim să plecăm într-o vacanță de câteva zile", a punctat actrița din Pariu cu viața, pentru Ring.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3848 secunde