Actrița Jacqueline Bisset, idilă cu un jurnalist român

643
Actrița Jacqueline Bisset, idilă cu un jurnalist român - jacquelinebisset-1335449363.jpg
Actrița Jacqueline Bisset a fost unul dintre invitații de onoare la Gala Premiilor Uniter, care a avut loc luni seară, la Teatrul Odeon. Jurnaliștii au descoperit, însă, că frumoasa actriță ar putea ascunde o idilă cu un jurnalist român de la Radio România Actualități.

Jacqueline Bisset a decernat, luni seară, Premiul Uniter pentru cea mai bună regie de teatru și, scriu jurnaliștii de la Cancan, alături de ea a fost în permanență jurnalistul Pompilius Onofrei, realizator la Radio România Actualități.

Actrița a făcut o declarație care a alimentat și mai mult zvonurile privind o posibilă idilă în România spunând: "Am avut plăcerea să vizitez această țară de câteva ori: în vară, în Cluj, la Festivalul TIFF, în toamnă - la Marea Neagră, în iarnă, dar nu vreau să comentez, și în primăvară din nou".

Jurnalistul Pompilius Onofrei și actrița Jacqueline Bisset au împărțit o lojă, au schimbat păreri pe tot parcursul Galei și, scriu jurnaliștii de la Cancan, au fost fotografiați plecând împreună. Cei doi s-au urcat în Matiz-ul jurnalistului și au ajuns la hotelul actriței puțin după miezul nopții. Pompilius Onofrei a fost fotografiat abia a doua zi, la prânz, în timp ce părăsea hotelul.

Jacqueline Bisset este o actriță britanică de 67 de ani care s-a făcut remarcată în filmul Casino Royale din seria James Bond, în 1967 și a fost nominalizată de patru ori la Premiile Globul de Aur și o dată la Premiile Emmy și Cesar. Este nașa Angelinei Jolie și numele său a fost legat de numeroși bărbați faimoși, printre care Frank Sinatra, Dean Martin, Marcello Mastroianni, Francois Truffaut și Steve McQueen.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Ești bun la pat?
Pagina a fost generata in 2.5219 secunde