Actriță celebră acuzată că s-a prostituat pe sume imense

1845
1
Actriță celebră acuzată că s-a prostituat pe sume imense - actritaprostitutie1338577099-1338589476.jpg
Zhang Ziyi, cea mai cunoscută actriță de origine chineză, nominalizată de mai multe ori la Premiile BAFTA și Globul de Aur, este implicată într-un imens scandal sexual. Zhang Ziyi este acuzată că s-a prostituat, făcând sex cu cei mai de vază politicieni din China, prețul său fiind de 1 milion de dolari pentru o noapte de amor. Actrița Zhang Ziyi, vedeta unor filme ca "Crouching Tiger, Hidden Dragon" și "Rush Hour 2" și "Memoirs of a Geisha" a fost forțată să nege faptul că a câștigat peste 64 de milioane de dolari lucrând ca prostituată pentru mai mulți politicieni chinezi.

Printre cei cu care este acuzată că a făcut sex contra unor sume de bani se află un politician chinez căzut în dizgrație în urma acuzelor că el și soția sa se află în spatele uciderii unui om de afaceri.

Actrița e acuzată că s-a culcat cu Bo Xilai, scrie Daily Mail, citând documente apărute în China, de cel puțin 10 ori între 2007 și 2011, primind "enorme sume în bani" de fiecare dată. Întâlnirile au avut loc în Beijing și i-ar fi adus lui Ziyi 1 milion de lire sterline de fiecare dată.

Comentează știrea

ghita
3 iunie 2012
ziarul

numai daca citesti stirile iti dai seama cai ziar pdlist de cand v-ti schimbat radical ca erati in ani 90 un ziar rosu adica psdist ori va schimbati cu cine este pe tron peste 4 ani va faceti pnlist oricare ar fi numai voi s-o duceti bine

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3233 secunde