Actrița Anne Hathaway și-a amânat nunta

471
Actrița Anne Hathaway  și-a amânat nunta - annehathaway-1334672406.jpg
Actrița Anne Hathaway și-a amânat căsătoria cu logodnicul ei, Adam Shulman. Motivul? Vedeta din "Cetatea Filmului" nu vrea să fie o mireasă băiețoasă și a amânat marele eveniment până când îi va crește părul, pe care și l-a tuns scurt pentru rolul din filmul "Les Mise-rables".

De regulă o actriță nici prea slabă, dar nici grasă, Anne ține acum un regim drastic pentru rolul primit în Les Miserables, unde o interpretează pe prostituata Fantine, mama Cosettei.

Cum filmările vor începe în 20 de zile, vedeta din "Diavolul se îmbracă de la Prada" trebuie să piardă rapid în greutate, pentru a-i da viață slăbănoagei Fantine.

Așadar, actrița în vârstă de 29 de ani s-a apucat să țină o dietă care constă în două mere și un shake cu proteine pe zi.

"Din nefericire, are la dispoziție doar 15-20 de zile pentru a pierde cât mai mult în greutate, aproape 10 kilograme. Nu este tocmai bine ce face, dar, fiind un film cu buget mare trebuie să respecte termenii din contract, altfel va trebui să plătească despăgubiri", a declarat o sursă apropiată actriței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Pepe se însoară după Paște
Pagina a fost generata in 0.3208 secunde