A reînviat scandalul! Oana Zăvoranu, în dispută cu vrăjitoarele

163
A reînviat scandalul! Oana Zăvoranu, în dispută cu vrăjitoarele - zavoranu-1376998007.jpg
Odată cu decesul regelui Cioabă, s-a reaprins flacăra războiului dintre Oana Zăvoranu și vrăjitoarele la care aceasta obișnuia să meargă.

Deși incriminată, vrăjitoarea Vanessa a acuzat-o pe Zăvoranca că ar urmări să facă bani de pe urma acestei povești.

"E mai bine să o las să vorbească singură. D-aia și postează pe Facebook, de nebăgată în seamă. Scrie pentru că vrea să fie chemată la TV, să își mai ia niște bani. E disperată să apară. Nu o să îi răspund, o las să vorbească singură", a declarat vrăjitoarea.

Declarația Vanessei a făcut-o pe Oana să ia foc, care a amenințat-o cu închisoarea și a făcut public faptul că așa-zisa tămăduitoare, împreună cu familia ei, ar mai fi pierdut un proces.

"Această infractoare va intra la pârnaie! A mai primit șapte ani într-un proces în care bărba-su și socră-su au primit câte 14. Ei își luau mobile de pe net, venea curierul, le-o monta în casă, după care ieșeau la el cu săbiile ca să nu mai plătească. E doar o chestiune de timp până va ajunge și ea să fie închisă. Auzi ce zice de mine, că sunt dispe-rată. Da, sunt fleașcă de disperată de atenție! Voi apărea la TV să vorbesc, da, despre escroci și pârnăiași ca ea. Asta e doar un WC public pe care eu și procurorii încercăm să îl desfundăm, dar rahatul e prea adânc și e greu de curățat. Să aibă ciocul mic și joc de glezne că dacă trec pe strada ei se baricadează cu zece rânduri de lanțuri. Mă duc la ea în fața porții și o bat până se c… pe ea", a amenințat fosta soție a lui Pepe, scrie showbiz.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Iunie 2013
Stire din Monden : Oana Zăvoranu se îmbogățește
Pagina a fost generata in 1.7687 secunde