A dat-o uitării pe Nicole Scherzinger. Pe cine a cucerit Lewis Hamilton

192
A dat-o uitării pe Nicole Scherzinger. Pe cine a cucerit Lewis Hamilton - nicolescherzingernicolescherzing-1424173951.jpg
Lovitură grea pentru frumoasa cântăreață Nicole Scherzinger! Deși aceasta recunoaște că suferă cumplit după despărțirea de Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 a dat-o complet uitării și face cucerire după cucerire. Ultima sa "achiziție" pare să fie frumoasa Irina Shayk.

Lewis Hamilton face ce face și tot la rusoaice trage. Celebrul pilot o ține numai în petreceri de când s-a despărțit de frumoasa artistă americană, cu origini rusești, Nicole Scherzinger (36 de ani), fiind surprins de multe ori făcând ochi dulci mai multor reprezentate ale sexului frumos.


Însă presa americană titrează acum că noua lui cucerire ar fi nimeni alta decât frumoasa Irina Shayk (30 de ani), care s-a despărțit și ea recent de fotbalistul Cristiano Ronaldo. Vestea că cei doi formează un cuplu s-a râspândit cu repeziciune după ce faimosul fotomodel și pilotul de Formula 1 și-au făcut apariția la o petrecere, organizată la New York, la Săptămâna Modei, chiar de Valentine’s Day. Știrea vine la doar câteva zile după ce fotomodelul a declarat pentru New York Post că își dorește să înceapă o nouă relație, însă alături de un bărbat loial, lăsând de înțeles că s-a despărțit de Ronaldo, starul lui Real Madrid, pentru că ar fi înșelat-o la greu.

Potrivit unor prieteni apropiați ai lui Scherzinger, artista este devastată de comportamentul fostului ei logodnic, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Lewis Hamilton, campion mondial de Formula 1
Pagina a fost generata in 1.8036 secunde