10.000 de euro pentru o reprezentație de gală la nunta Elenei Băsescu!

536
2
10.000 de euro pentru o reprezentație de gală la nunta Elenei Băsescu! - elenabasescu-1346247458.jpg
Nunta dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias "Syda", a intrat pe ultima sută de metri.

Pentru evenimentul de pe 1 septembrie se stabilesc ultimele detalii, iar unul dintre cele mai importante se referă la fundalul sonor. Cum invitații familiilor vor fi nume importante ale politicii românești, mirii au grijă să acopere o gamă largă de gusturi.

Astfel, după ce au încheiat un acord cu trupa Voltaj, Eba și Syda s-au înțeles cu band-ul lui Petre Geambașu și cu solistul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, ceruți special de socrul mare. Geambașu și oamenii lui vor încasa 10.000 de euro pentru programul lor, în vreme ce Mâțu va lua 2.000 de euro pentru cele două ore în care va cânta.


Comentează știrea

lulu
30 august 2012
eba

sida ii trebuia lui base in familie,ca in rest avea detoate. arunca base cu bani fara numar ca are de unde si doar a invatat de la fini ca si aia arunca cu bani fara numar la muzicanti.ceva manelisti a tocmit? ar fi pacat fara salam ,peste,guta nunta nu are farmec si fini au pretentia de a arunca cu bani pe ritmuri de manele.neamurile finilor nu au facut si ei o salba de aur ptr. leana mica,ca lu maria i-a dat.s-o sesiza cineva de unde provin toti banii cheltuiti cu nunta,sau base are imunitate presidentiala si nu se poate?

Ada
30 august 2012
?

Cand se va sesiza cineva de unde provin banii cheltuiti de Ponta prin concedii si curse de masini...atunci vom afla si de unde provin banii pentru nunta!Si cand Ponta si gasca de mascarici vor plati din buzunarele proprii costul referendumului!

Răspuns la: eba
Adăugat de : lulu, 30 august 2012
sida ii trebuia lui base in familie,ca in rest avea detoate. arunca base cu bani fara numar ca are de unde si doar a invatat de la fini ca si aia...

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Monden : Nuntă  de zile mari  în Mamaia
Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Monden : Dana Rogoz s-a măritat
Luni, 30 Iulie 2012
Stire din Fun : Noaptea nunții
Pagina a fost generata in 0.4696 secunde