Trucuri sexuale ca să fie dependent de tine

329
Trucuri sexuale ca să fie  dependent de tine - trucurisexuale-1387551555.jpg
Orice relație este, la început, mistuită de pasiune. Poți prelungi atracția magnetică dintre voi doi și îi poți lăsa impresia iubitului tău că este dependent de tine. Nu trebuie decât să-i stimulezi cele mai erogene organe: creierul și penisul. Fă-l să creadă că ești o femeie cu un simț erotic deosebit și va simți că ești de neînlocuit în viața lui!

Iată câteva trucuri sexy, care îl fac să fie dependent de tine!

1.Spune ce vrei, cum vrei, unde vrei

În timpul sexului bărbații se stresează adesea din cauza faptului că partenera de sex e prea pasivă, iar ei nu știu dacă fac bine ce fac. Și dacă facem referire la punctul 4, aceasta e o mare lovitură în orgoliu. În plus, atâta ghicit și așteptat nu face decât să taie din spontaneitatea actului. Vei da o cu totul altă savoare sexului, dacă îi spui iubitului tău din capul locului ce îți place și ce nu. Spune-i că te incită când te domină sau că vrei să stai deasupra, iar el să rămână nemișcat. Fii clară și dezvăluie-i detalii despre ce te face să strigi de plăcere. Prin simplul motiv că știe ce are de făcut, iubitul tău va simți că există o compatibilitate fantastică între voi și nu va dori să schimbe nimic în plan sexual.

2. Dormi îmbrăcată în lenjerie sexy

Deși i se scurg ochii după alte femei, nu va simți nevoia să fugă la alta, dacă acasă îl așteaptă o femeie la fel de sexy. Sigur că e mai confortabil să-ți pui pijamalele pe tine, seara când te culci. Sigur că el te iubește și când porți masca de castraveți pe față. Dar se va simți cel mai norocos bărbat, dacă vede că tu vrei să arăți bine pentru el. Poți alege pentru somn lenjerii fine, din mătase, care să acopere mai multă piele, cum ar fi modelele cu maiou și pantalonași sau tip rochie, până la genunchi. În acest fel nu renunți la confortul tău, iar el simte că doarme în fiecare noapte cu o tipă sexy.

3. Vorbește-i pe șleau

Un alt truc sexy este să te exprimi dezinhibat, nu neapărat obscen. Ideea e să vadă că spui lucrurilor pe nume. Dacă faci acest lucru, iubitul tău se va simți la rândul lui liber să-ți spună tot ce-i trece prin cap. Așadar, fii sinceră și directă, iar el se va simți complet relaxat în preajma ta, indiferent că sunteți în pat sau în alt context.

4.Fii mereu gata pentru sex

E normal să te înțeleagă când pur și simplu nu ai chef de sex, dar dacă tu simți nevoia mai mereu să-l refuzi, analizează bine ce simți pentru iubitul tău. În orice caz, pentru orice bărbat e frustrant să fie refuzat în peste 50% dintre cazuri. Din nou, un prim instinct ar fi acela să caute recunoaștere în ochii altei femei. Așa că dacă vrei să fie stimulat să-ți ofere totul în plan sexual, arată-te interesată de ofertele lui, chiar dacă nu mergeți până la capăt.(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex cu hainele pe tine
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Fun : Bigamia în diverse țări
Pagina a fost generata in 1.5588 secunde