Trucuri pentru a deveni o expertă în sex

681
Trucuri pentru a deveni o expertă în sex - trucuripentruadeveniexperta-1388313025.jpg
Cu siguranță visezi la ziua în care să-l faci pe iubitul tău să tremure de plăcere și să se rostogolească prin pat, încercând să-și recapete răsuflarea după ce i-ai oferit cele mai intense senzații orgasmice. Odată ce ești pregătită să devii o adevărată expertă în sex, pune în practică câteva trucuri care să îți scurteze călătoria spre acest statut cu care puține femei se pot lăuda.


Explorează-ți latura sexuală


Știi de ce orgasmul întârzie să apară câteodată? Pentru că nu ești cu adevărat conectată la propria ta sexualitate. Până nu îți descoperi această latură a ființei tale și nu capeți o ușurință în a o dezlănțui, nu vei te vei simți niciodată bună la pat. Sexul reușit este mult mai mult decât contact fizic și stimulare mecanică, el angrenează și receptori psihologici esențiali pentru trăiri erotice intense.
Când ești singură, gândește-te la lucrurile, situațiile, cuvintele și gesturile care te excită. Odată ce intri într-o dispoziție sexuală, atinge-te în zonele erogene și concentrează-te pe senzațiile care se nasc. Cunoaște-ți propriul trup și află-i nevoile, asumă-ți dorințele și mândrește-te cu energia ta sexuală.


Bucură-te de sex cu pofta cu care mănânci ciocolată


Când mănânci acasă o prăjitură cu ciocolată delicioasă, după o perioadă de dietă, pofta cu care o savurezi este molipsitoare pentru cei din jurul tău. Se vede cum plăcerea culinară te învăluie, iar starea ta de extaz devine contagioasă.
Aceeași atitudine o are o expertă în sex, atunci când se află în pat cu un bărbat: se comportă cu trupul lui de parcă ar fi cea mai apetisantă ciocolată din lume, "devorându-l" ca o leoaică înfometată, care a prins o pradă proaspătă. Atitudinea și spontaneitatea ta contează mai mult decât orice tehnică de stimulare recomandată prin reviste.


Simte-te sexy și confortabil în pielea ta


Oricât de mult ai diversifica pozițiile sexuale și te-ai strădui să faci un sex oral ca la carte, până nu va simți el că te simți excelent în pielea ta, nu vă veți bucura de momente erotice ca-n filme. Oamenii nu au parte de sex prost pentru că nu există destulă lubrifiere sau erecția nu este suficient de tare, ei se simt lamentabil în pat pentru că nu simt acele vibrații sexuale care transmit creierului că experiența este una reușită.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum îl faci să te dorească
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Fun : Prima partidă de amor…
Pagina a fost generata in 1.3678 secunde