Trei tipuri de femei care înnebunesc un bărbat din prima

508
Trei tipuri de femei care înnebunesc un bărbat din prima - treitipuridefemei-1387551633.jpg
Dacă te-ai întrebat întotdeauna ce au atât de special acele femei care înnebunesc din prima orice bărbat le traversează calea, ai fi surprinsă să afli că nu bustul generos sau talia perfectă sunt rețeta succesului.
Chiar dacă aspectul fizic plăcut este clar un "must have" în cucerirea ochiului masculin, atitudinea este cu atât mai importantă pentru suscitarea interesului sexului tare.


Femeia care exprimă feminitate
A fi emancipată, independentă și orgolioasă nu înseamnă să renunți la feminitate. Sigur că femeile din zilele noastre sunt mai orientate către carieră și adoptă un aer dominator, dar nu toate își reneagă delicatețea și aerul gingaș. Gesturile, postura, machiajul, vestimenția ta, care exprimă puternic ideea de feminitate și "dulceață", sunt imediat interceptate de bărbații din jurul tău.


Femeia sigură pe sine
Probabil te-ai mirat și tu cum unele femei din jurul tău, fără calități fizice și intelectuale notabile, se bucură de toată atenția și admirația bărbaților.
Secretul acestor domnișoare sau doamne aparent banale din toate punctele de vedere este acela că au încredere în ele și o arată prin modul în care merg, privesc, vorbesc și își mențin postura corporală (umerii orientați în față, bărbia ridicată, posteriorul perfect aliniat cu trunchiul).
În afară de faptul că aceste femei sigure pe ele transmit un mesaj puternic de "orice bărbat ar fi norocos să mă aibă", ele cuceresc prin aerul lor controlat, descurcăreț, echilibrat, îndrăzneț și atractiv pentru orice persoană, nu doar pentru sexul opus.


3. Femeia senzuală
Zisă și "fatală", femeia senzuală este acea reprezentantă a sexului slab care emană din toți porii un potențial sexual incredibil. Feromonii ei sunt imediat interceptați de bărbați, funcționând ca o poțiune magică de cucerire a tuturor prin sex-appeal.
Femeia senzuală are mereu o privire de felină, un mers lasciv și unduitor, un zâmbet misterios care intrigă. Se vede că își iubește corpul, pentru că știe să își scoată în prim plan atuurile fizice și să ascundă micile defecte. Din acest motiv, toți bărbații își doresc să îi intre în grații.
(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri sexuale ca să fie  dependent de tine
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex cu hainele pe tine
Pagina a fost generata in 0.4582 secunde