Topul exercițiilor fizice care te ajută să ai o viață sexuală spectaculoasă

250
Topul exercițiilor fizice care te ajută să ai o viață sexuală spectaculoasă - topulexercitiilor-1390552717.jpg
Ritmul alert în care se desfășoară activitățile tale de zi cu zi poate fi un motiv suficient de bun pentru a spune că nu ai timp să faci mișcare, însă lucrurile sunt ceva mai complicate de atât și nu ar trebui privite cu superficialitate. Exercițiile fizice nu sunt un moft, ci o necesitate pentru femeia modernă, preocupată de sănătatea ei și de felul în care arată. Beneficiile exercițiilor fizice nu se opresc aici. Ele îți sunt un aliat de încredere și în viața sexuală.


Odată ce îți faci un obicei din a practica exerciții fizice, vei observa că ești mai flexibilă și vei dobândi un plus de încredere în abordarea unor poziții sexuale care îl vor face pe iubitul tău să se simtă în al 9-lea cer. Așadar, iată un top al celor mai bune exerciții fizice pentru o viată sexuală de milioane.


1. Exercițiile Kegel


Probabil ai auzit despre minunile pe care le poți obține de pe urma exercițiilor Kegel. Pe măsură ce le practici, musculatura planșeului pelvin se întărește, astfel că în timpul sexului plăcerea pe care o simți va fi mai mare, iar momentul orgasmului va fi mult mai intens. Marele avantaj al exercițiilor Kegel este acela că nu trebuie să mergi la sală pentru a le efectua. Fie că ești la birou, fie că ești acasă, în pat sau în bucătărie, poți face cu ușurință exerciții Kegel prin simpla încordare a mușchilor care controlează fluxul de urină. Viața ta sexuală nu va mai fi niciodată anostă, iar plăcerea va crește de fiecare dată, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.


2. Exerciții cu mingea de fitness


Exercițiile cu mingea de fitness sunt fantastice pentru viața sexuală, dar și pentru tonusul de zi cu zi. Practicarea acestor exerciții te ajută să-ți întărești mușchii fesieri și coapsele, dar în același timp îți lucrează muschii abdominali și pe cei ai brațelor. Într-un cuvânt, tot corpul tău va fi tonifiat, iar tu vei dobândi o flexibilitate extraordinară.Sunt foarte multe moduri în care poți face exerciții cu mingea de fitness de la abdomene și flotări, până la ridicări de bazin cu picioarele sprijinite pe minge. Toate mișcările au efecte senzaționale pentru experiențele tale intime.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Sex sau moarte?
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Dezvăluirile după partida de sex
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Sex sau diabet?
Pagina a fost generata in 0.462 secunde