Sex: trucuri ca să-i spui fără cuvinte ce-ți dorești în pat

492
Sex: trucuri ca să-i spui fără cuvinte ce-ți dorești în pat - sextrucuri-1392631860.jpg
Comunicarea poate fi foarte importantă pentru satisfacția sexuală, dar dacă întrerupi o partidă de sex ca să-i explici în detaliu partenerului ce-ți dorești, nu vei primi o reacție prea bună. Iată 7 trucuri ca să-i spui fără cuvinte ce vrei de la el în pat.


Dacă nu ai timp și nici chef să-i dai lecții în dormitor, ai la îndemână câteva trucuri simple de a-l orienta în direcția corectă fără să folosești chiar deloc cuvinte.


Folosește contactul vizual


Bărbații utilizează mai puțin contactul vizual în timpul sexului ca femeile, dar atunci când ai obținut atenția lui, te poți folosi de ea pentru a-l ghida în direcția corectă. Un zâmbet, însoțit de o mișcare a capului ce-i indică direcția corectă, este un semn pe care orice bărbat ce se consideră un amant bun îl înțelege rapid.


Arată-i ce vrei utilizând poziția corpului


Folosește-te de poziția corpului pentru a-i indica ce îți place. Dacă vede că nu stai confortabil sau că ai o poziție dificilă, va înțelege că este nevoie să schimbe strategia pentru a te satisface în pat. Folosește-ți picioarele, mâinile și arcuiește-ți spatele pentru a-i oferi indicii cu privire la ce-ți dorești de la el în pat.
Ghidează-l ușor în direcția corectă


Cel mai direct mod de a-l ghida pe un bărbat este chiar cu mâinile. Îi poți arăta ce locuri pe corpul tău dorești să atingă prin simplul fapt că le mângâi tu. Folosindu-te de mâini, poți ghida și ritmul sau adâncimea penetrării, împingându-l ușor în timpul mișcărilor sale pentru a-i indica unde trebuie să se oprească sau cât mai poate să continue.


Răsplătește-l atunci când te satisface


Cel mai important element în comunicarea nonverbală din pat este răsplata.
Atunci când ți-a urmat instrucțiunile sugerate prin gesturi, nu-l lăsa nesatisfăcut și apelează la tehnicile despre care știi că îl aduc sigur pe culmile plăcerii. Poate părea ciudat să "antrenezi" un bărbat în pat folosindu-te de un sistem de recompense, dar este cea mai simplă cale de a-l face să înțeleagă că-i apreciezi eforturile și disponibilitatea.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3559 secunde