Schimbări pe care să le faci în 2014 pentru a-ți găsi un partener stabil

114
Schimbări pe care să le faci în 2014 pentru a-ți găsi un partener stabil - schimbaripecaresalefaci-1392631793.jpg
Deși ai impresia că ai toate calitățile necesare pentru a avea un iubit stabil, uneori lucrurile nu sunt așa cum ți le imaginezi, iar relațiile tale ajung să se termine mult prea devreme.


Înainte să dai vina pe partener și să-l acuzi că din cauza lui lucrurile nu au funcționat între voi, cel mai bine ar fi să îți revizuiești propriul comportament și, de ce nu, propria atitudine. Dacă vrei să-ți găsești un iubit stabil în 2014, trebuie să faci mici schimbări.


1. Evită să ceri, dacă nu poți să oferi


Când vrei să ai un iubit stabil, trebuie să fii sigură că poți să îi oferi afecțiunea, dragostea și atenția de care are nevoie și pe care tu, la rândul tău, le dorești de la el. În momentul în care ajungi doar să-i ceri toate aceste lucruri, dar nu ești dispusă să i le și oferi la schimb, relația nu are cum să înainteze, ba chiar se îndreaptă vertiginos spre final. Așadar, pentru un start bun în viața amoroasă în 2014, trebuie să oferi mai multă dragoste.


2. Renunță să mai fii atât de posesivă


Chiar dacă îți iubești foarte mult partenerul, încearcă să renunți la posesivitate. Bărbații acceptă mult mai ușor femeile care le lasă o oarecare libertate de a respira și de a-și desfășura activitățile după bunul plac. Prin urmare, dacă știi că ești foarte posesivă, schimbă această caracteristică a ta, pentru a avea un partener pe termen lung, poate chiar pe viață.


3. Renunță la crizele de gelozie


Gelozia nu aduce niciodată nimic bun. Într-o anumită măsură, este normal să fii geloasă, ba chiar prin această trăsătură îi demonstrezi partenerului tău că îl iubești. Gelozia devine periculoasă atunci când nu o mai poți controla și începi să vezi semne ale infidelității chiar și acolo unde nu există.
Fii mai relaxată și ai încredere în tine. Aceste două trăsături te vor ajuta să ai un partener stabil în 2014.
4. Fă-ți mai mult timp pentru viața personală


Una dintre rezoluțiile tale pentru 2014 ar trebui să vizeze viața ta personală. Probabil că urmărești o avansare la locul de muncă și te străduiești să lucrezi mai mult, însă dincolo de job ar trebui să știi că te așteaptă o minunată viață în doi. Propune-ți să-i acorzi mai multă atenție partenerului tău în 2014, mai ales dacă vrei ca acesta să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTOR Concurs CINĂ ROMANTICĂ!
Pagina a fost generata in 0.4265 secunde