Rezoluții sexuale pe care orice femeie trebuie să le facă în luna martie

421
3
Rezoluții sexuale pe care orice femeie trebuie să le facă în luna martie - 11tipuri-1394108206.jpg
Vrei sa radiezi de fericire in fiecare zi a noului an? Alege calea cea mai simpla si... sigura! Lasa silueta, cariera sau banii deoparte, si propune-ti pe primul loc sa ai o viata sexuala perfecta! Odata ce o ai pe asta, fii sigura ca si restul vor functiona mai bine.


1. Concentreaza-te pe ce iti place in pat
Cea mai sigura metoda ca sa ajungi garantat la orgasm este sa stii ce vrei de la partenerul tau. Urmatorul pas este sa-i spui si lui, fara inhibitii si retineri. Transforma-ti fanteziile in realitate!


2. Sa bati recordul la numarul de partide intr-o singura noapte
Bucura-te de un maraton sexual! Timp de 2-3 zile, inchide-ti telefonul si mergi cu iubitul la un hotel sau la o cabana, unde singura voastra ocupatie sa fie placerea.


3. Concentreaza-te doar pe placere atunci cand faci sex
Macar in cele cateva minute (sau ore daca esti o norocoasa) in care iubitul tau se chinuie sa te faca sa tipi de placere, lasa-ti problemele deoparte si bucura-te de senzatii.
4. Cumpara-ti jucarii sexuale
Accesoriile pentru sex iti pot aduce mai multe orgasme decat iti inchipui. Nu doar ca te ajuta sa-ti pui in aplicare fanteziile, dar te pot ajuta si sa te distrezi cu partenerul tau. Iar daca nu ai unul, un vibrator pentru noul an este un must!


5. Fa sex intr-un loc nou sau un mod neincercat pana acum
E timpul sa experimentezi! Lasa principiile acasa macar pentru o noapte si fa tot ce-ti trece prin cap! Ai vazut o scena dintr-un film care te pune pe jar? Pune-o in practica alaturi de iubitul tau! Stii cum se zice, o iubita perfecta este gospodina in bucatarie, dar in dormitor este o fata rea si obraznica!
 
6. Fa sex cu lumina aprinsa
Mai toate femeile au inhibitii cand vine vorba sa faca sex cu lumina aprinsa, de frica privirilor critice ale iubitului. Ei bine, macar o data, lasa inhibitiile deoparte si ofera-i o priveliste pe care sa nu o uite prea repede!


7. Aventureaza-te intr-un one night stand
Daca intalnesti un barbat care te atrage ca un magnet, macar o data in viata ta lasa-te dusa de val si nu te mai gandi la consecinte! Fa-ti de cap cu el si pune in practica toate visele tale murdare:) Asigura-te doar ca nu te vei mai intalni vreodata cu el!


8. Fa sex in natura!
Acum e inca frig, insa la vara iti propunem sa experimentezi orgasmele bio. Fara adaosuri de vecini nesuferiti, fara copii, fara becuri si paturi care scartaie. Mergi cu partenerul intr-o escapada si just do it.




Comentează știrea

hehehehehe
7 martie 2014
bravo!

si pe urma va treziti cu HIV, HPV, cancer de col uterin, sarcini nedorite si alergati dupa tati pentru copii vostri sau... crengi in rect, sticle de cico in vagin-cervix etc. Si nu uitati! in martie, cand iarba ioc, ploua mereu si e un frigalau de se stringe si pasarica, faceti sex in natura! sa se ia maidanezii de voi. ce, ei nu sunt o fantezie? nu au limbi calde, moi si inepuizabile? plus stremeleagul.... ehe! Asa fetelor, dati dovada ca sunteti stingiste! La dracu cu viata decenta. Fetele lui Mazare! Va doar la basca rosie, nu? se pare ca si ziarul lui Mazare.................

noni
7 martie 2014
bravo tie, rusinica Cuget

Pt inceput, nu e semnat reportajul, ca sa stiu cui ii urez de sanatate (nu si-a asumat nimeni identitatea si eventual reprosurile, ca de pudism nu e cazul, dupa continut realizam). In al doilea rand, ce sfaturi dati voi acolo, mai mult decat stupide. Educatie sexuala ''0'' . Ori sunt fanteziile celui care a scris reportajul, ori s-a uitat la vreun pornet inainte sa abereze. Sex in natura, cu straini, prin intersectii (ca e inedit), cu vibratoare, maratoane sexuale de 2-3 zile... ALO !!!! SPITALUL DE NEBUNI !!!!! Vorba ''colegului'' de comentarii, te mai miri apoi ca apar diversi cu obiecte infipte pe unde nici nu credeai sau boli de care nu ai auzit, sau copii fara parinti si cine stie mai ce ! Mare cretinozaur, ala de s-a ocupat de sfaturi. O sa ma uit dupa tine, prin natura, prin fata vreunui liceu, prin boscheti cu necunoscutii, etc, etc...ca te pricepi la de-astea !

Răspuns la: bravo!
Adăugat de : hehehehehe, 7 martie 2014
si pe urma va treziti cu HIV, HPV, cancer de col uterin, sarcini nedorite si alergati dupa tati pentru copii vostri sau... crengi in rect, sticle de...
he
7 martie 2014
mercik, noni

dar astea nu se mai fac bine nici cu.................. vorba aia! E clar ca Mazare a cumparat ziarul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2927 secunde