Ponturi să te simți mai bine în dormitor

110
Ponturi să te simți mai bine în dormitor - ponturisatesimti-1387305439.jpg
Spre deosebire de bărbați, femeile ajung mult mai greu la orgasm, pentru că ele trebuie să învețe cum să atingă plăcerea maximă. Cercetările arată că majoritatea femeilor tinere nu reușesc să atingă orgasmul, decât după o perioadă considerabilă de timp după începerea vieții sexuale. Din fericire, există o serie de metode care le ajută pe femei să ajungă mai repede la orgasm.
Dă frâu liber imaginației
În primul rând, este extrem de important ca partenerul de viață să te cunoască chiar și când vine vorba de cele mai mici detalii. De aceea, co-municarea este un pas important pentru a ajunge mai ușor pe culmile plă-cerii. Așadar, spune-i partenerului care sunt fanteziile tale și dați frâu imaginației.
Nu faceți sex până nu ești excitată
Pentru a ajunge la orgasm mai repede este important să te simți pregătită atât fizic, cât și psihic, așadar, nu renunțați la preludiu până când nu simți că ești excitată îndeajuns. Pentru asta este necesar să interacționezi cu prietenul tău, să comunicați prin limbajul trupului și să acordați mai multă importanță gesturilor tandre, deoarece au un rol important în stimularea orgasmului.
Nu-ți propune să ai orgasm
Atunci când stai cu gândul că vrei să ai orgasm și te frustrează că nu ajungi mai repede pe culmile plăcerii vei întâmpina mai multe dificultăți în a atinge orgasmul. Dacă vrei să te simți bine este necesar să îți golești mintea de toate gândurile care nu sunt constructive. Lasă lucrurile să se întâmple natural și bucură-te de clipele trăite alături de partener.
Experimentează mai multe poziții de sex
Până nu încerci mai multe poziții nu vei ști care este cea mai bună. Dacă vrei să ajungi mai repede la orgasm păstrează aceeași poziției de la început până la sfârșit, iar în cazul în care vrei să amâni momentul fă exact contrariul.
(sursa:www.clickpentrufemei.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cele mai bune momente  pentru a face sex
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum recunoști un partener posesiv
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex romantic - mai multă plăcere
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-ți recapeți apetitul  sexual
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Rămâi cool când faci hot sex
Pagina a fost generata in 0.4203 secunde