Pauza în relații: aspecte pozitive și aspecte negative

243
Pauza în relații: aspecte pozitive și aspecte negative - pauzainrelatii-1387370349.jpg
Ideea de separare temporară poate răsări atunci când apar dificultăți în relație. Mulți oameni se decid să ia o pauză în relația amoroasă din diferite motive, chiar dacă se iubesc. Poate fi vorba de certuri, sentimente mixte, cariera sau pur și simplu nevoia de spațiu. Află care sunt aspectele pozitive și cele negative ale pauzei în relații și cum te poți folosi de această perioadă pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat pe plan amoros.

v v v

Odată cu trecerea timpului, apar tot felul de probleme în relație. Dacă nu sunt rezolvate la timp, ele se pot agrava și pot conduce la decizia de a lua o pauză. Deși nu este o perioadă plăcută pentru niciunul dintre parteneri, aceasta poate fi o ocazie foarte bună să vă dați seama exact ce vă doriți de la o relație. O pauză nu este sfârșitul lumii și nu este echivalentă cu despărțirea, chiar dacă se ajunge uneori și în acel punct. Dimpotrivă, este foarte posibil ca legătura voastră să fie și mai strânsă după ce treceți peste această provocare. Totul ține de cum te folosești de timpul pe care ați hotărât să îl petreceți separat.

Dacă simți că ați ajuns într-un punct critic în relație și că o pauză v-ar putea ajuta să o reparați, ia în considerare avantajele și dezavantajele separării temporare.

v v v

De obicei, când te gândești la o pauză în relație, tendința este să vezi numai aspectele negative ale acesteia. Fie că ți-e teamă că vei fi înșelată sau crezi că se va adeveri expresia "Ochii care nu se văd se uită", separarea temporară este o perioadă frustrantă. Totuși, te-ai putea strădui să o fructifici pe cât de mult posibil, astfel încât, indiferent de concluzia la care veți ajunge tu și partenerul tău, să fi învățat câteva lecții importante despre tine și relații, în general.

Pauza în relații este adesea asociată cu întâlnirea cu alte persoane, fără ca acest fapt să fie considerat înșelat. Totuși, dacă faci așa ceva și ții la prietenul tău, nu o să te alegi decât cu regrete și gelozie. O să te gândești automat că și el se întâlnește cu alte femei, iar dacă vă împăcați, acest gând te va bântui și te va umple de frustrare. O singură întâlnire e benefică într-o pauză în relație: cea cu tine însăți. Este o ocazie foarte bună să te regăsești și să îți stabilești prioritățile, care poate au devenit neclare în timpul relației.

Dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă, este foarte posibil ca o pauză să vă înde-părteze. Hotărârea de a vă separa o perioadă trebuie luată de comun acord, în urma unor discuții se-rioase pe această temă. Atunci când decizia este doar a unuia dintre parteneri, acesta este un semn al lipsei de comunicare, iar o pauză nu va face decât să agraveze situația.

(Sursa: www.divahair.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum recunoști un partener posesiv
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex cu hainele pe tine
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Un început de an mai pasional
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cele mai bune momente  pentru a face sex
Pagina a fost generata in 1.8789 secunde