Motive pentru care ești judecată de bărbați pentru comportamentul tău sexual

202
Motive pentru care  ești judecată de bărbați  pentru comportamentul tău sexual - motivepentrucareestijudecata-1387551737.jpg
Conștient sau nu, bărbații etichetează femeile cu care intră în contact în funcție de mesajele pe care acestea le trimit. Problema intervine atunci când urmașii lui Adam decodifică eronat informațiile primite, în special din comportamentul sexual al potențialei partenere. Vezi de ce poți să fii percepută greșit, fără să îți dai seama!

1. Bărbații confundă dezinvoltura cu moravurile ușoare

Tu ești o femeie expresivă, în deplină armonie cu propria sexualitate și știi ce vrei de la un bărbat. Ai ajuns la vârsta potrivită pentru a-ți manifesta farmecele fără cenzură, așa că nu te temi să faci glume cu substrat sexual sau să mărturisești liber care îți sunt preferințele erotice, atunci când flirtezi cu un tip.

Problema este că puțini bărbați știu să facă diferența dintre o femeie dezinvoltă, încrezătoare în sine și una cu moravuri ușoare, care cedează oricărui bărbat care o curtează. Iată de ce este bine să fii reținută când interacționezi prima oară cu un bărbat și să lași o aură de mister să te înconjoare. Jocul de-a inabordabila poate să ajute câteodată în flirtul cu un bărbat care își dorește o relație stabilă.

2. Bărbații cataloghează greșit femeile prietenoase cu alți bărbați

Poate că firea ta plăcută și sociabilă te face să fii peste măsură de amabilă cu toate persoanele din jurul tău, inclusiv cu chelnerii, șoferii de autobuz și casierii de la supermarket. Dacă se întâmplă să fii văzută de proaspăta ta cucerire în timp ce glumești șarmant cu ospătarul (deși intențiile tale sunt departe de a flirta), ai putea fi catalogată drept tipa ușuratică, incapabilă de a fi vreodată fidelă. Ai grijă cum îți dozezi gesturile de prietenie și amabilitate!

3. Bărbații etichetează femeile cu mulți foști parteneri sexuali

Chiar dacă timpurile s-au schimbat, iar prejudecățile trecutului au fost înlocuite de mai multă dezinvoltură și nonconformism pe plan sexual, încearcă să nu enumeri chiar întreaga listă de foști parteneri sexuali, cel puțin nu la prima întâlnire.

Bărbatul pe care îl placi te poate judeca eronat, pentru că nu te cu-noaște și tinde să te eticheteze pe baza unor criterii superficiale. Fii discretă și lasă-l să te descopere pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce ai fost în trecut.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri sexuale ca să fie  dependent de tine
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex cu hainele pe tine
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Fun : Bigamia în diverse țări
Pagina a fost generata in 0.3044 secunde