Lucruri care le trec bărbaților prin cap la prima întâlnire

149
Lucruri care le trec bărbaților prin cap  la prima întâlnire - lucruricareletrecprincap-1387552026.jpg
Prima întâlnire poate da naștere unor sentimente și idei variate, dacă ne referim la percepția separată a bărbaților și a femeilor. În timp ce tu ai cam două variante la care poți să te gândești - "E dră-guț, cred că-i dau o șansă" sau "Cineva să mă scoată urgent de-aici" - partenerului tău de flirt îi trec prin minte alte două gânduri - "Da, aș mai investi timp, energie și bani în ea" sau "Nu mă interesează pe termen lung, dar oare pot s-o văd și fără haine mai târziu?".

Sigur că lucrurile care îi trec unui bărbat prin cap la prima întâlnire nu se pot rezuma la o formulă atât de simplistă, câtă vreme există mai multe tipuri de personalități masculine și tot atâtea viziuni despre dragoste în rândul reprezentanților sexului tare. Totuși, există câteva idei care traversează mintea majorității bărbaților când flirtează cu o femeie. Iată o parte dintre ele.!

1. Oare există perspective pe termen lung?

Din moment ce te-a invitat deja la întâlnire, înseamnă că îl atragi și i-ai trezit interesul să te cunoască mai bine. În timp ce discutați nimicuri și încercați să fiți spirituali, el se întreabă în gând dacă există perspective pe termen lung în privința legăturii voastre încă superficială. Cu alte cuvinte, încearcă să își dea seama dacă îl interesezi doar fizic sau ai și o personalitate care să te facă potrivită să îi fii iubită.

2. Doar eu simt chimia?

Pe măsură ce detectează tot mai clar semnele clare de chimie între voi și devine dornic să se apropie tot mai mult de tine, începe să se întrebe dacă și tu simți același lucru. Imediat ce devine interesat de tine, cel puțin la nivel pasional, este la fel de îngrijorat ca și tine în privința modului fericit sau nu în care decurge întâlnirea.

3. Ce picioare/bust/buze/ochi frumoși/fru-moase are!

Prima întâlnire este pentru el ca o excursie a unui copil într-o fabrică de ciocolată: nu știe unde să se mai uite, pentru a savura cu privirea toate bunătățile din fața lui! Da, îți analizează cu nesaț formele și își spune în gând că ai picioare sau buze superbe, dorindu-și pe ascuns să ajungă să le și atingă, cât mai curând posibil!

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri sexuale ca să fie  dependent de tine
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex cu hainele pe tine
Pagina a fost generata in 1.2666 secunde