Iubitul tău este "băiatul mamei"? Iată ce trebuie să faci pentru a-ți salva relația

846
Iubitul tău este
Unii bărbați sunt atât de atașați de fusta mamei, încât nu se pot dezlipi de aceasta nici măcar atunci când își găsesc o iubită sau vor să-și întemeieze o familie. Pentru noua venită, situația nu este deloc roz, însă sunt câteva modalități prin care relația poate fi gestionată cu succes.Te regăsești în această situație? Atunci trebuie să știi că "băiatul mamei" poate deveni un bărbat independent și matur, dacă intervii când trebuie, unde trebuie.
Află dacă iubitul tău chiar este "băiatul mamei"
Înainte de a-i pune iubitului tău eticheta, identifică semnele care îl dau de gol: o sună în fiecare zi și vorbesc foarte mult la telefon, cei doi te bârfesc pentru că "soacra" știe prea multe detalii despre tine, face doar cum îi dictează mama, încă așteaptă ca mama să vină să-i spele hainele și să-i facă ordine în cameră, orice îi spune ea e de bine.
Nu te pune rău cu soacra
Acum că te-ai lămurit ce hram poartă iubitul tău, poți pune în practică diferite tehnici de auto-apărare. Cel mai rău ar fi dacă ai încerca să-i ții piept soacrei. Abia atunci își va arăta cu adevărat puterile, iar acest lucru nu va fi benefic pentru tine, mai ales că nu ai sprijinul iubitului tău vulnerabil și dependent de fusta mamei.
Laudă-ți iubitul și oferă-i încredere în el
Iubitul tău tânjește să fie luat în seamă ca un bărbat adevărat, dar nu știe ce să facă pentru a scăpa de eticheta pe care o are. Aici intervii tu. Trebuie să îi lauzi masculinitatea și să îi oferi încredere în el. Roagă-l să facă treburi de bărbat prin casă și arată-i că ești mulțumită de realizările lui. Acasă la mama cu siguranță nu a mișcat niciun ac de la locul lui.
Nu-l cocoloși așa cum face mama lui
Dacă obișnuiai să-ți tratezi iubitul regește, cu mic dejun la pat, masa caldă în fiecare seară și bere rece la fiecare meci, ar trebui să schimbi foaia. Așa proceda mama lui, iar dacă și tu faci la fel, cum ai vrea să devină independent? Lasă-l să se descurce singur la treburile banale și nu mai sări imediat ce-ți cere ceva. Învață-l să lupte pentru ceea ce-și dorește.
Ajută-l să înțeleagă că mama este doar pentru consultare
Poartă o discuție deschisă cu iubitul tău și explică-i faptul că de acum înainte deciziile în ceea ce vă privește trebuie luate doar de voi. Nu-i exclude mama din sche-mă, dar sugerează-i că părerile ei sunt doar consultative și că nu trebuie să procedați așa cum spune ea, dacă nu considerați că este cazul. (sursa:www.studentie.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum recunoști un partener posesiv
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cele mai bune momente  pentru a face sex
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex romantic - mai multă plăcere
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-ți recapeți apetitul  sexual
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Rămâi cool când faci hot sex
Pagina a fost generata in 0.4589 secunde