Greșeli pe care bărbații le fac în pat

351
Greșeli pe care bărbații le fac în pat - sexdepositphotos8188973s-1389175107.jpg
Una dintre cele mai mari greșeli pe care bărbații le fac atunci când fac dragoste este faptul că trec direct la acțiune și sar peste preludiu. O partidă de sex nu este completă fără plediu, deoarece femeile trebuie să fie implicate atât fizic, cât și mental în partida de sex, pentru a avea plăcere maximă.


 Le pasă doar de plăcerea lor


Potrivit studiului, o altă mare problemă este reprezentată de faptul că bărbaților nu le pasă de plăcerea femeilor. Specialiștii spun că masculii ar trebui să fie atenți și la dorințele sexuale ale femeilor.


 Nu știu să se poarte în pat


O altă greșeală pe care o fac bărbații în pat, potrivit studiului, este faptul că nu știu cum să se comporte cu o femeie atunci când fac dragoste. Mai mult de atât, masculii vorbesc urât în timpul partidelor de sex chiar și atunci când nu este cazul.


 Lipsa spontaneității


Femeile care au participat la sondaj afirmă că un alt motiv destul de puternic pentru care se supără pe bărbați este lipsa creativității și a spontaneității acestora în pat. Potrivit studiului, atunci când bărbatul nu diversifică pozițiile sexuale, pasiunea din cuplu dispare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 05 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : De ce vor liberalii Congres USL
Pagina a fost generata in 0.5492 secunde