Gesturi cu care-l impresionezi și-l faci să se îndrăgostească

167
Gesturi cu care-l impresionezi  și-l faci să se îndrăgostească - gesturicucaresalimpresionezi-1387119006.jpg
Uneori, trebuie să duci muncă de convingere pentru a determina un bărbat să se îndrăgostească de tine, însă acest lucru se întâmplă doar atunci când folosești strate-giile nepotrivite. Pentru ca un bărbat să se îndrăgostească de tine, trebuie să-l "citești" de la prima întâlnire și să-i stârnești interesul față de persoana ta. Iată câteva gesturi cu care îl poți impresiona rapid și îl poți face să se îndrăgostească iremediabil de tine.

1. Fă-l să se simtă important

Bărbații sunt orgolioși din fire și le place să știe că sunt cei mai cei. Așadar, dacă vrei să-l cucerești definitiv, fă-l să se simtă important. Spune-i că l-ai văzut întâmplător acum câteva zile și că ai remarcat cum toate femeile întorceau capul după el, laudă-i simțul estetic și mărturisește-i că îți place cămașa pe care o poartă sau laudă-i corpul lucrat la sală. Cu siguranță nu va rămâne indiferent în fața acestor afirmații flatante și va începe să te îndrăgească din ce în ce mai mult.

2. Poartă ținute sexy,

dar nu vulgare

Una dintre cele mai simple metode de a face un bărbat să se îndră-gostească este să porți ținute sexy. Însă trebuie să fii cu băgare de sea-mă, deoarece de la sexy la vulgar este doar un pas, iar bărbații de calitate nu se dau în vânt după vulgaritate. Poartă o rochiță vaporoasă, un top cu un decolteu decent, o pereche de jeanși skinny cu pantofi cu toc înalt sau o fustă cu volane. Sex appeal-ul tău îl va impresiona și îl va face să se îndrăgostească și mai mult de tine.

3. Zâmbește des și adoptă o atitudine pozitivă

Nici un bărbat nu este atras de femeile pesimiste și triste, așa că dacă vrei să-l faci să se îndrăgostească de tine, trebuie să zâmbești des, să fii spirituală, să vrei să te distrezi și să ai o atitudine pozitivă. Aceste gesturi, deși mărunte, sunt cele care contează cel mai mult, mai ales la începutul unei relații, când partenerul abia te descoperă.

4.Arată-i că puteți discuta despre orice

Dacă bărbatul pe care vrei să-l impresionezi mai are și altceva în cap în afară de fotbal, mașini și sex, este bine să-i arăți că poate discuta cu tine despre orice. Atunci când aveți despre ce vorbi, despre ce râde, conexiunea dintre voi doi începe să fie tot mai puternică, deci merită să îți scoți la iveală latura intelectuală

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Secrete pentru un orgasm mai intens
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trei moduri subtile de a-l excita
Pagina a fost generata in 0.4216 secunde