Excese făcute de femei care pun bărbații pe fugă

181
Excese făcute de femei  care pun bărbații pe fugă - 5excese-1386941867.jpg
Femeile fac multe lucruri pros-tești atunci când vor să impresio-neze un bărbat. Parfumul și bronzul în exces, machiajul supra-încărcat sunt doar câteva din ele.

1. Parfumul

Niciun bărbat nu se supără dacă nu miroși a nimic. Un simplu deodorant nu numai că e suficient, dar e preferabil decât să te dai cu o "tonă de parfum" care face aerul din jurul tău irespirabil. Dacă ești prea parfumată, cu siguranță îl vei da gata, dar într-un mod neplăcut.

2. Bronzul excesiv

Chiar dacă solarele sunt la mare modă acum, un bronz excesiv care te face să pari artificială nu îl va atrage mai mult pe bărbatul la care visezi. În plus, atunci când apelezi la modalități de bronzare artificială există mai mare riscul apariției unei boli de piele.

3. Numele brand-ului

Nu e indicat să porți haine pe care e scris mare numele brand-ului, doar pentru a impresiona bărbații. Dacă vrei să impresionezi femeile, e posibil să funcționeze, dar marea majoritate a bărbaților chiar nu se pricep la brand-uri.

4. Prea mult machiaj

Bărbații consideră că o femeie cu adevărat frumoasă este dimi-neața atunci când se trezește, în concluzie cât mai naturală. E ok să aplici un pic de fard, cât să-ți contureze trăsăturile, dar nu în cantități industriale.

5. Operațiile estetice

Persoanele care vor să arate bine cu orice preț, apelează la operațiile estetice. În ultimii ani s-a dezvoltat o întreagă industrie în acest domeniu care e setată să le implementeze oamenilor ideea că vor arăta mai bine fără ca acest lucru să se întâmple. Silicoanele, liposucția și tratamentele cu botox poate îți îmbunătățesc aspectul fizic, dar nu și atitudinea, așa că încrederea în ea e cel mai sexy lucru pe care o femeie poate să îl poarte în viziunea unui bărbat.

(sursa:www.perfecte.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Secrete pentru un orgasm mai intens
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Semne că ești îndrăgostită
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Reaprinde pasiunea în dormitor
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trei moduri subtile de a-l excita
Pagina a fost generata in 2.0619 secunde