Cum să-ți recapeți apetitul sexual

304
Cum să-ți recapeți apetitul  sexual - cumsatirecapeti-1387205473.jpg
Ai dori să faci dragoste, însă uneori ai perioade când nu prea mai ai chef de nebunii în așternuturi, și atunci te temi că ar putea fi ceva în neregulă cu tine. Află ce ți se întâmplă de fapt.

Când nu ești implicată în vreo relație, te gândești că apetitul tău sexual ar trebui să fie la cote maxime. E logic: în ceea ce te privește, există disponibilitate, însă nu ai parte de suficientă... acțiune pentru a te simți satisfăcută. Iar dacă simți că nu prea ai chef de sex, te îngrijorezi - dar nu ești singura căreia i se întâmplă asta.

Diminuarea libidoului

Experții au crezut multă vreme că apetitul sexual al femeilor funcționează pe același tipar cu cel al bărbaților. La tipi, starea de excitație apare furtunos, din senin, de cum văd o tipă cu o rochie mulată, după care caută pe cineva cu care să-și potolească dorința.

Un cerc vicios

Așa cum o mașină pe care o neglijezi în garaj mult timp se uzează, la fel și libidoul tău, lăsat neîmplinit, se... dezobișnuiește de sex. Atunci când nu ai o viață sexuală activă, nivelul testosteronului scade, ceea ce te determină să manifești o lipsă de interes pentru orice tip de intimitate.

Din fericire, îndată ce găsești un tip care să te atragă în toate aspectele, libidoul tău se va revigora automat. De fapt, apetitul tău sexual va fi atât de pornit, încât partenerul tău va fi cu siguranță cel mai fericit!

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex romantic - mai multă plăcere
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Rămâi cool când faci hot sex
Pagina a fost generata in 0.5274 secunde