Cum să-i refuzi avansurile sexuale fostului iubit

160
Cum să-i refuzi avansurile sexuale fostului iubit - cumsairefuziavansurile-1387479022.jpg
Indiferent dacă vrei să mai fii sau nu prietenă cu fostul după o despărțire, sexul după încheierea relației este rareori o idee bună. Dacă simți că nu-ți dorești acest lucru sau că va avea efecte negative asupra încercării tale de a merge mai departe, este important să-l refuzi corect de la început, dacă vrei să scapi de alte avansuri sexuale venite din partea fostului iubit.

Nu ceda nici măcar o dată

Dacă ai făcut o dată sex după despărțire, va înțelege că poate să te convingă și va insista și mai mult a doua sau a treia oară. Cere suport moral din partea prietenelor pentru a trece peste tentație ca să nu cedezi nici măcar o dată. Chiar dacă ți-e dor de el, când ești convinsă că relația nu poate continua, nu este indicat să faci sex cu el, deoarece astfel treci mai greu peste relație.

Adu-i aminte de motivele despărțirii

Uneori, tot ce are nevoie să audă pentru a renunța la orice avans sexual este motivul despărțirii. Situația poate fi mai dificilă atunci când v-ați despărțit pentru că tu l-ai înșelat, dar nu este bine să cedezi nici în această situație. Când el mai vrea în continuare să fie cu tine, iar tu vrei doar sex, nu este corect să-i prelungești suferința.

Explică-i consecințele

Dacă faci sex din nou cu fostul iubit, amândoi veți regresa emoțional și veți întâmpina dificultăți în găsirea unui partener nou. Explică-i acest lucru, adăugând un îndemn către viitor.

Nu-ți pierde răbdarea

Când insistențele lui continuă, îți poți pierde ușor răbdarea, iar situația poate degenera într-o ceartă urâtă, dincolo de care nu mai există șansa unei relații civilizate. Încearcă să-ți păstrezi calmul, chiar dacă te irită foarte mult avansurile sexuale ale fostului iubit.(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex cu hainele pe tine
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Un început de an mai pasional
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cele mai bune momente  pentru a face sex
Pagina a fost generata in 0.6781 secunde