Cum îl faci să te dorească

319
Cum îl faci să te dorească - cumilfacisatedoreasca-1388313083.jpg
Îți faci ușor amici și prieteni, dar pasul următor este mai greu de făcut? Află cum îl faci să te dorească și pe ce butoane trebuie să apeși ca să ajungi nu numai în sufletul, dar și în patul bărbatului pe care-l vrei. 


Se spune că bărbații se gândesc numai la sex, dar ce te faci când nu te numeri printre fanteziile lui, deși tu îți dorești asta? Îl faci să te dorească dacă stăpânești câteva trucuri simple prin care îl poți ademeni pe omul dorit în brațele tale. Iată secretele seducției feminine și câteva sfaturi despre cum se preia inițiativa. 


Lumină în culori calde 
Dacă ai de gând să-l inviți la tine "la o cafea", deși e 9 seara, luminile vor face diferența dintre o întrevedere amicală și una pasională. Dezactivează luminile reci, tari, și pune în funcțiune lămpi ambientale cu bec portocaliu sau roz pal. În lumina acestora, pielea ta va arăta minunat și se va crea o atmosferă intimă, dar nu foarte sugestivă, ca în cazul luminilor roșii. 


Un nu hotărât ambientului "girlie" 
Bărbații se simt inhibați de mobila roz, așternuturile cu floricele și danteluțe și armatele de ursuleți de pluș din camere. Scapă de toate accesoriile de fetiță atunci când vrei să cucerești un bărbat. E timpul să fii femeie! 


Focus pe buze și gât 
Când vine vorba de machiaj și coafură, nimic nu incită mai tare un bărbat decât un roșu intens pe buze și o linie a gâtului senzual dezvelită. Fă-ți deci coc sau, dacă preferi părul lăsat pe umeri, dezvelește-ți ca din întâmplare gâtul, printr-un gest nu foarte teatral, în timpul conversației. 


Mișcări erotice 
Nu te gândi încă la "prostii". Primele mișcări erotice pe care trebuie să le faci sunt umezitul buzelor și adoptarea unei poziții feminine care să îți pună formele în evidență. 
(Sursa: www.femeia.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.574 secunde