Cum faci să vă împăcați, după o ceartă

122
Cum faci să vă împăcați, după o ceartă - cearta-1397644657.jpg
În orice relație există momente de fericire, de plictiseala, de tristețe și momente de furie, în care vă certați. Atât timp cât nu faceți asta constant și din orice detaliu, este chiar sănătos să vă certați și să vă împăcați mai apoi. Ce poți face ca să vă împăcați după o ceartă:


Ce să-i spui partenerului după o ceartă


După o discuție în contradictoriu sau ceartă, orice bărbat vrea să găsească o soluție - asta că să nu se fi enervat și certat doar de dragul de a face acest lucru. Cel mai bun lucru pe care îl poți spune tu după un astfel de moment tensionat este exact ceea ce simți când se întâmplă X lucru (motivul discuției) și cum vezi tu că se poate rezolva această problemă.


Nu poți lăsa discuția în pom, pentru că atunci vă veți mai certa din acest motiv. Acordă-i șansa să-ți arate că poate face ceva de dragul fericirii tale.
Ce să faci după o ceartă cu iubitul


Poate că nu există un vinovat pentru problema discutată, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să vă cereți iertare unul altuia. Ați țipat unul la celălalt? V-ați adresat cuvinte dure, critici și reproșuri? Pentru că aceste cuvinte au fost aruncate în momentul de furie maximă, ar trebui să-i ceri iertare.


De asemenea, ar trebui să accepți și scuzele lui și să-l ierți. Până la urmă, un bărbat care știe când este momentul să încheie o ceartă (care ar fi de altfel imposibil de încheiat) va fi primul care va cere scuze.(sursa:www.unica.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Pune-ți în practică fanteziile!
Miercuri, 16 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Cum îți poți aprecia partenerul?
Pagina a fost generata in 0.2827 secunde