Cele mai tandre îmbrățișări

1659
Cele mai tandre îmbrățișări - celemaitandre-1387817874.jpg
Atingerea este cea mai puternică formă de comunicare non-verbală. La fel cum folosim vorbele ca să ne exprimam gândurile, tot așa atingerea este un mod de a ne exprima sentimentele. Felul în care îmbrățișezi sau ești îmbrățișată transmite diferite nevoi emoționale. Află cum să comunici prin îmbrățișări cu bărbatul pe care-l iubești. 


Față în față 
Pentru multe cupluri, faptul că stau suficient de aproape cât să-și simtă respirația și să-și audă șoaptele este modul ideal ca să-și exprime afecțiunea. Această îmbrățișare este preferată mai ales de femei, pentru care contactul vizual e foarte important, ca un fel de confirmare a afecțiunii pe care le-o poartă bărbatul. Este totodată îmbrățișarea ideală pentru a face o mărturisire; privirea lui îți va da încredere și curaj ca să-i vorbești. 


Îmbrățișarea pe la spate 
Minutele de după sex n-ar trebui să fie irosite. E ciudat ca, după ce ați fost atât de aproape unul de celălalt, să vă retrageți fiecare pe partea lui de pat. Prelungește intimitatea și cuibărește-te în brațele lui, cu spatele la el. Faptul că te îmbrățișează îl va face să se simtă puternic și masculin. Din când în când, puteți face schimb: fii tu cea care se "mulează" pe spatele lui. Mesajul pe care-l transmiți este că vrei să-i fii alături și că te simți fericită lângă el. 


La pieptul lui 
Să-ți sprijini capul pe pieptul unui bărbat nu e o situație foarte confortabilă, pentru că presupune să-i invadezi spațiul intim, dar este extrem de senzuală. Te vei simți în siguranță să-i auzi bătăile inimii și senzația te va relaxa într-o clipă. Și el se va simți bine: îmbrățișarea ta îi va arăta că ai nevoie și încredere în el. 


Femeia deasupra 
Când el stă așezat pe un scaun sau pe marginea patului, așează-te pe piciorul lui, cu fața la el. Faptul că ești deasupra creează o atmosferă specială, amplificând atracția dintre voi. 
(Sursa: www.femeia.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Fun : Prima partidă de amor…
Pagina a fost generata in 0.3895 secunde