Ce nu observă bărbații niciodată în timpul partidelor de sex

687
1
Ce nu observă bărbații niciodată în timpul partidelor de sex - cenuobservabarbatii-1387205343.jpg
Ne pare rău să îți spulberăm toate temerile și frustrările care te împiedică să te bucuri de partidele de sex cu iubitul tău!

Femeile sunt ființe care simt totul deosebit de intens, mai ales când vine vorba de frustrări. Ceea ce urmează să citești, chiar dacă nu îți vine să crezi, îți va desființa toate teoriile negativiste care te împiedică să te simți în largul tău în momentele intime. Iată ce nu observă bărbații niciodată în timpul partidelor de sex.

Coafura și machiajul

Iubitul tău chiar nu se uită cum ți-ai așezat părul, oricum se ciufulește imediat și nici dacă ți-ai dat cu rimel ca să îți adâncești privirea. Tipilor nu le pasă cum și dacă ești machiată ori coafată în-tr-un fel anume în timpul partidelor de sex, ei se lasă purtați de senzațiile intense și la fel ar trebui să faci și tu!

Ai transpirat puțin mai mult

Transpirația este "semn bun" în timpul partidelor de sex, înseam-nă că v-ați zbenguit bine de tot între așternuturi. Deși tu ai sen-zația că este inestetică și ai vrea să miroși ca o câmpie de flori, este posibil ca iubitului tău chiar să îi placă acest miros natural și să îl stimuleze datorită hormonilor eliberați.

Forma sânilor tăi

În timp ce tu ești îngrozită de faptul că sânul drept pare vizibil mai mare decât cel stâng, el e atât de încântat să te vadă și să te mângâie goală că nu ar observa și nici nu i-ar păsa acest detaliu, care, să fim sincere, este doar în mintea ta! Și chiar dacă ar fi așa, este absolut normal ca sânii tăi să nu fie simetrici. Știi doar că micile imperfecțiuni te fac atât de dezirabilă.

Kilogramele în plus

Ai avut o săptămână mai proastă și te-ai consolat cu multă, multă ciocolată, așa că ai adăugat un centimetru în talie. Sau doar așa ai impresia. Mâncatul pe fond nervos nu este un comportament pe care îl susținem, dar trebuie să precizăm că iubitul tău nici nu a observat acest aspect. El este prea ocupat să se concentreze la mișcările tale de felină, care îl ridică pe culmi tot mai înalte de plăcere.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Mihai
17 decembrie 2013
Ce nu observă bărbații niciodată în timpul partidelor de sex

Cand suntem foarte beti si stingem lumina, nu putem observa cat de frumoasa sau urata este partenerea de amor :))

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex romantic - mai multă plăcere
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-ți recapeți apetitul  sexual
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Rămâi cool când faci hot sex
Pagina a fost generata in 0.6263 secunde