Ce cred bărbații că vor femeile în pat

287
Ce cred bărbații că vor femeile în pat - cecred-1411470463.jpg
Fiecare femeie are anumite preferințe în pat, dar nu toate discută deschis despre asta cu partenerul lor. Iată ce cred bărbații că vor femeile în pat.


Unii bărbați se descurcă excelent în timpul sexului, în timp ce prestația altora lasă de dorit... Uneori pare că bărbații habar n-au ce ne dorim în pat. Sau poate știu, doar că nu se descurcă prea bine? Iată ce cred câțiva bărbați între 18 și 36 de ani.

"Un bărbat atent al cărui scop principal este să o facă pe ea să termine" - 18 ani. Ei bine, n-am spune că acesta trebuie să fie scopul principal, pentru că trebuie să îți pese și de plăcerea ta, însă pentru un tip de 18 ani puștiul este destul de aproape de adevăr.

"Să fie în centrul atenției" - 22 de ani. Discutabil. Sigur, ne place atunci când partenerul ne acordă atenție și nu îi pasă doar de nevoile sale, însă uneori poate fi plictisitor să primim prea multă atenție, prea multe complimente... trecem și la treabă cândva?

"Încredere și mișcările potrivite" - 19 ani. Tipii aceștia tineri parcă au o idee despre ce ne dorim, nu-i așa?

"Le plac atingerile și comunicarea" - 36 de ani. Experiența își spune cuvântul de data aceasta.

"Adoră sexul oral și preludiul" - 29 de ani. Ce-i drept, orice persoană adoră sexul oral... atâta timp cât este făcut bine. Aici intervine și comunicarea dintre parteneri și experiența.

"Să stea nemișcate și să lase bărbatul să facă toată munca" - 27 ani. Heei, asta nu e adevărat! Bineînțeles, există și femei care nu sunt tocmai bune la pat, însă nu trebuie să generalizăm.(sursa:www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Tipuri de orgasm și cum să le atingi
Pagina a fost generata in 0.4821 secunde