Cât de mult împarți cu partenerul tău

196
Cât de mult împarți  cu partenerul tău - catdemultimparti-1387817652.jpg
Multe persoane împart cu partenerul de viață chiar și parolele de la Messenger sau de la Facebook. Poate nu e un lucru atât de rău, însă multe cupluri se află în situația de a se despărți pentru că au văzut ceva ce nu le-a convenit. Întrebarea este: cât de mult împarți cu partenerul tău?

Iată câteva motive pentru care cineva ar dori să tragă cu ochiul în căsuța de mail a parte-nerului.

Sunt suspicioși

Persoanele suspicioase sunt de două feluri: cele care dezvoltă un fel de paranoia și au impresia că toată lumea le vrea răul și cele care nu pot crede că sunt cu cineva atât de bun, așadar, vor încerca să găsească ceva greșit la persoana de lângă ei, intrând în contul lor de mail, Facebook, etc.

Vor să știe cât mai multe

Dacă relația este la început, vor să știe cât mai multe despre persoana respectivă într-un timp cât mai scurt. În cazul în care ceva nu le convine să poată părăsi relația încă de la început.

Curiozitate

Nu este la fel ca atunci când cauți ceva anume pentru că știi că te înșeală. Această curiozitate este pur și simplu inocentă, vrei doar să știi cât mai multe lucruri despre el. Poate cel mai bine ar fi dacă l-ai întreba pur și simplu.

Concluzia

Nu da parola ta nimănui. Asta nu înseamnă că ascunzi ceva, ci că vrei doar să-l protejezi pe cel de lângă tine. De multe ori, niște conversații inocente pe Messenger pot părea adevărate aventuri, când nu este deloc așa.

(Sursa: www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Fun : Prima partidă de amor…
Pagina a fost generata in 0.2905 secunde