Află când trebuie să preiei controlul relației

139
Află când trebuie să preiei controlul relației - aflacandtrebuie-1387305595.jpg
De cele mai multe ori vrei ca relația ta cu partenerul să fie echitabilă, cât dai, atât să primești. Dar experții spun că sunt câteva situații specifice când este nevoie să preiei conducerea, pentru a evita dezechilibre mai mari. Iată care sunt aceste situații:
Vrei să ai "discuția hotărâtoare"
Să presupunem că vă vedeți de ceva vreme și că în acest timp nu te-ai întâlnit cu altcineva, dar încă nu sunteți "oficial" împreună, așa că nu știi cât de serios trebuie să iei lucrurile care oricum sunt incerte. Cea mai bună soluție este să fii deschisă și sinceră pentru că bărbații nu țin la subtilități. Nu trebuie să îi dai un ultimatum, doar expune-i acele lucruri la care ții cu adevărat atunci când vine vorba de viața personală.
Sexul a devenit rutină
Lucrurile au început să devină anoste în dormitor? Simți că nu te mai atrag relațiile intime iar el nu face nimic să îmbunătățească situația? Este, de fapt, un lucru foarte des întâlnit la cuplurile care au ceva timp de când sunt împreună. Ei bine, din moment ce un bărbat găsește acele mișcări care te duc la orgasm, îi este frică să devieze de la ele, să aducă altele noi, riscând să nu îți mai ofere plăcere. Data viitoare când trece pe "pilot automat", șoptește-i că vrei ceva puțin mai obraznic, mai îndrăzneț și spune-i ce tare te-ar excita dacă ați încerca.
A renunțat la romantism
Este vineri noapte și voi stați în fața televizorului uitându-vă la nu știu ce meci de fotbal. Din nou. Îți sună cunoscut? Dacă sunteți împreună de ceva timp, iubitul tău va tinde să uite că trebuie să te mai surprindă, este ceva tipic bărbătesc. Ca să îl faci să revină la romantism, trebuie să îi oferi puțină inspirație. Pune la cale o ieșire sâmbătă seara într-un loc decorat exact așa cum ai vrea tu să îl decoreze el pentru tine - o cină cu lumânări aprinse și vin roșu urmată de o plimbare prin parcul preferat. La sfârșitul serii, spune-i că săptămâna viitoare este rândul lui să te surprindă. Va reintra în joc și va începe să plănuiască lucruri drăguțe și atractive pentru voi doi. (sursa:www.divahair.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cele mai bune momente  pentru a face sex
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum recunoști un partener posesiv
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex romantic - mai multă plăcere
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-ți recapeți apetitul  sexual
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Rămâi cool când faci hot sex
Pagina a fost generata in 1.0255 secunde